از شوهرم متنفرم میخوام جدا شم مامانم میگه گ و ه خوردی بچه آوردی تو که نمیخواستیش ولی من ۲ماهم بود که فهمیدم حاملم قلبش میزد دلم نیومد سقط کنم بی سواد هم نیستم دقیق و کامل به دو روش جلو گیری میکردم نمیدونم چجوری شد 😭😭
دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼 آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
دقیقا مشکل منم همینه 🥹هر بار انگار به روحم و روانم و جسمم تجاوز شده
دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼 آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
والا کسی که از زندگیش راصی نیس باید رابطه محافظه کار داشته باشه
فرقی نمیکنه،اصلا از زندگیش راضی هست ولی حواسش نبوده بچه دار شده و بچه رو نمیخواد ،چرا باید نگه داره؟وقتی آمادگی روانی ندارها وقتی هنوز نمیتونه مسیولیت بچه رو به عهده بگیره چرا باید نگه داره .
بعضی ها فرهنگ ندارن.اگه زنش اجازه نده بزور کارش رو میکنه که دردآور تره حتی گاهی ضرب و شتم هم بعضیا میکنن.پس خانم مجبور میشه بدون اینکه درد بیشتری متحمل بشه رابطه داشته باشه