2777
2789
عنوان

بچه گناه داره من گناه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 38 پست
دوسش ندارم دوستم نداری بچه ننه وسواس فکری گدا صفت کلا هم هیچ نقشی تو زندگی من ندارم خرج خونه و بچه و ...

برای بهتر شدن زندگیت تلاش کن

اگه خوب شد که فبها المراد

اگه نشد اونوقت جدا شو

اینجوری چند سال بعد پیش خودت و بچت شرمنده و پشیمون نیستی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

میدونی من یک دوره میخواستم جدابشم چون همسرم باعث مریضی من شده بوده بشدت بشدت حالم بد بود از اجبار رفتم.

بعد ۴ ماه بهترشدم برگشتم البته که شوهرم نشست سرجاش و بهتر شد

اما هنوز بعد ۵ سال اثرش روحی بدش روی پسرم هست یکبار خاطره اون ۴ ماه میگفت گریه میکرد چون پیش پدرش بود

تا وقتی بچت چیزی متوجه نمیشه جدارشو بعدا اثرات منفیش وحشتناک تره

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه میگین بچته تو مسئولی

آیا این بچه از اون پدر نیست؟ اون پدر برای بهتر شدن زندگیش نباید تلاش کنه؟برای حل شدن مشکلات نباید تلاش کنه؟

فقط زن باید این وسط خودشو حروم کنه چون بچه دار شده؟

گرده افشانی که نبوده از همون مر بی غیرت بچه دار شده دیگه!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

دوسش ندارم دوستم نداری بچه ننه وسواس فکری گدا صفت کلا هم هیچ نقشی تو زندگی من ندارم خرج خونه و بچه و ...

شوهرت ک نفشی تو زندگی نداره

شماهم نقشی تو بدنیا ادردن بچه ندارین

هر چی سر بچه طفلک میشکنه

با مادرت موافقم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جالبه میگین بچته تو مسئولیآیا این بچه از اون پدر نیست؟ اون پدر برای بهتر شدن زندگیش نباید تلاش کنه؟ب ...

مرد بی فکر و کم عقل و بی مسئولیت بود زن هم باید همون کارو انجام بده؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جالبه میگین بچته تو مسئولیآیا این بچه از اون پدر نیست؟ اون پدر برای بهتر شدن زندگیش نباید تلاش کنه؟ب ...

مردی که زنشو دوست نداره وهیچ محبتی بهش نداره وخرج بچشو نمیکشه بعد انتظار داری دربرابر بچه مسئول باشه؟

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

والا جنایتکار اون مادر شوهر بیشرفم هست که از وقتی بچه دنیا آمده انگار هووش بچه آورده هر روز یه فتنه جدید درست میکنه برام دخالتش خفن کرده سقط نکردم گفتم میمونم میسازم بخاطر بچه اما بعد بچه مادرشوهر عقده تیم بخاطر این که دختر خودش عقیمه منو داغون کرده برا ریدن بچه هم نظر میده دنیام جهنم کرده 🥲

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
ای کاش سقط میکردی تا اون بچه اواره نمیشد وبچه طلاق نمیشد

گفتم جدا نمیشم میسازم سالم بزرگش میکنم اما الان که میبینم خانواده شوهرم جای بچه هم تصمیم میگیرن دیگه طاقت ندارم یعنی به رنگ پی وی بچه هم کار دارن با پول خودم بچه خودم خودم بخوام ببرم دکتر اونا باید اجازه بدن خسته شدم از جنگیدن فکر نمیکردم آنقدر پست باشم که به نوه خودشون هم رحم نکنن

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
میدونی من یک دوره میخواستم جدابشم چون همسرم باعث مریضی من شده بوده بشدت بشدت حالم بد بود از اجبار رف ...

دقیقا بچش تا کوچیکه بهتره جداشه ولی بچشم با خوش ببره

منم با سفط تو این شرایط موافقم اینجا دیدم طرف از دوست پسرش باردار بوده میگفتن سفط نکن به دوست پسرت ب ...

اونا دیگه چه اوسکلایی بودن دیگه اون مرتیکه اگه بگیر بود که یه بچه نمیکاشت تو شکم دختره اون دختره چه خری بوده اخه

چجوری ازشوهرت بدت میومد باهاش خوابیدی

شوهر شما از شما اجازه میگیره برا رابطه؟؟؟؟؟شوهرم من گاو هست گاو