2777
2789
عنوان

کیست سر جنین و ریسک تروزومی ۱۳۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 12636 بازدید | 134 پست
الهی عزبزم برطرف میشه خیالت راحت روند رشد مغز جنین هست منم مثل تو بودم خیلی عصبی هم شده بودم با اینک ...

خیلی ممنون عزیزم یعنی میگم میشه  این کیستا برن یه نفس راحت بکشم باخیال راحت برم برا بچم سیسمونی بگیرم 

خیلی ممنون عزیزم یعنی میگم میشه  این کیستا برن یه نفس راحت بکشم باخیال راحت برم برا بچم س ...

اره عزیزم میرن  توکل ب خدا ...از الانم میتونی بری برا سیسمونی فدابشم چون هبچی نیست 🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم میرن  توکل ب خدا ...از الانم میتونی بری برا سیسمونی فدابشم چون هبچی نیست 🥰🥰

سلام عزیزم الان از سونوگرافی اومدم انقد خوشحالم ک الان بال درمیارم کیست سر بچم فع شد خدایا هزاران مرتبه شکرت

سلام عزیزم الان از سونوگرافی اومدم انقد خوشحالم ک الان بال درمیارم کیست سر بچم فع شد خدایا هزاران مر ...

خداروشکر ...دیدی گفتم چیزی نیست رفع میشه .....ایشالله صحیح و سالم کوچولوتو بغل بگیری گلم ....خیلی خوشحالم کردی این هبر و دادی ......😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰💋💋💋💋

سلام عزیزم الان از سونوگرافی اومدم انقد خوشحالم ک الان بال درمیارم کیست سر بچم فع شد خدایا هزاران مر ...

سلام عزیزم خوشحالم که دلت اروم شده 

به منم گفتن دوتا کیست 10و13دوطفه تو سر جنین هست اکو وسل فری هم خوب بوده ولی همچنان نگرانم میشه بگید برای شما چه اندازه ای بود کیستا؟؟

سلام عزیزم خوشحالم که دلت اروم شده  به منم گفتن دوتا کیست 10و13دوطفه تو سر جنین هست اکو وسل فر ...

سلام عزیزم کیست ۴ و ۵ میلی دو طرفه بودن منم  انقد نگران بودم که هم اکوی قلب و هم سلفری دادم کاملا نرمال بودن اما بازم دلم آروم نمیشد هفته ۱۷ و ۳ روز سونو بهم‌گفت بچت کیست داره هفتع ۲۴ اولاش بود که سونو دادم گفتن کیست رفع شده ایشالا که مال شما هم رفع میشه  همه افرادی که من تو این نی نی سایت دیدم همه گفتن کیست بچشون رفع شده من خودم‌که اصلا یک درصدم امیدی نداشتم ب رفع شدن این کیستا اما واقعا ۵۰ روز عذاب کشیدن فقط بارداری خودمو خراب کردم این کیستا شایع اند و رفع میشن معمولا تو هفته های بالاتر جذب میشن  نگران نباش گلم امیدت ب خدا باشه خدا همونجور که دل منو شاد کرد دل همه مادرارو شاد میکنه 

سلام عزیزم میگم کدوم قسمت باید برم اگه بخام متنی خودم‌بزارم یا سوالی داشته باشم بپرسم میشه بگید کدوم ...

سلام کنار تبادل نظر نوشته تاپیک + که ایجاد میکنه هر موضوعی که بخوای بزنی روش دیگه متوجه میشی بقیه رو ....مثل همینی ک الان حرف میزنیم عزیزم 

سلام کیست جنین من هم در24،هفته رفع شد ممنون از همه دوستان که بهمون دلگرمی دادن ان شاءالله خدا به هم ...

خووووش بحالتون چرا از نی نی من از بین نمیره از هفته ۱۷ کیستداره ۴ میل.الان ۲۶ هفته رفتم سنو. ازبین نرفته تااااازه  امروز گف پیکتازی کلیه سمت راست ۴mmداره چیکار کنم مردم از نگرانی