2777
2789
عنوان

کیست سر جنین و ریسک تروزومی ۱۳۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 12636 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام لطفا بگید کیست سر جنینون رفع شد و اینکه چند هفنگی رفع شد لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 

سلام عزیزم بله خدارو شکر اما یادم نیست چند ماهگی فکر کنم هشت کامل جذب شدن

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
سلام عزیزم بله خدارو شکر اما یادم نیست چند ماهگی فکر کنم هشت کامل جذب شدن

خداروهزار مرتبه شکر که رفع شد . ب نظرتون هفته ۲۴ برای دو عد کیست ۴ و ۵ میلی دو طرفه زوده یا نه؟ 

اندازه برای شما نرماله واسه دختر من 7 بود اما بازم گفتن نرماله کلا طبیعیه و کم کم خودش جذب میشه من کلی فوق تخصص رفتم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
اندازه برای شما نرماله واسه دختر من 7 بود اما بازم گفتن نرماله کلا طبیعیه و کم کم خودش جذب میشه من ک ...

یکطرفه یا دو طرفه ؟ یعنی فقط همین یک عدد کیستو داشت  الان بچت که ب دنیا اومده وضعیتش چطوره؟

اندازه برای شما نرماله واسه دختر من 7 بود اما بازم گفتن نرماله کلا طبیعیه و کم کم خودش جذب میشه من ک ...

توی نی تی سایت زده بودید کیست ۱۰ و ۵ میلی جنیتون داشته الان میگید ۷ بوده . آخرش ۷ بوده یا ۱۰ و ۵  ممنون میشم بگید

توی نی تی سایت زده بودید کیست ۱۰ و ۵ میلی جنیتون داشته الان میگید ۷ بوده . آخرش ۷ بوده یا ۱۰ و ۵&nbs ...

عزیزم برا من نه میلی بوده سر سه هفته رفته ...در کل تا قبل زایمان میره برا ی سری ها زود برا ی سری ها دیرتر اصلا غصه نخور ی چیز الکی مربوط ب رشد مغزه مطمعن باش ماهاهم تو شکم مادرمون بودیم داشتیم حالا دوره ی اینا انومالی نبوده بفهمن ...ببخیال باش

عزیزم برا من نه میلی بوده سر سه هفته رفته ...در کل تا قبل زایمان میره برا ی سری ها زود برا ی سری ها ...

وای خدا کنه بره هفته ۲۴ سونوی کنترل دارم کیست مال من ۴ و ۵ میلی دو طرفس 

توی نی تی سایت زده بودید کیست ۱۰ و ۵ میلی جنیتون داشته الان میگید ۷ بوده . آخرش ۷ بوده یا ۱۰ و ۵&nbs ...

اول ده بود و پنج و نیم بعد به مرور کوچیک شد و نهایتا جذب شد ......... نگران نباش اصلا این اتفاق تو 99 درصد حل میشه اون یک درصدم کیستای بزرگ با تعداد بالا

میره عزیزم خیالت کاملا راحت 

سلام شما هفته هاتونو طبق آخرین پریودس حساب کردید که رفتید سونوی مجدد دادید برا کیست بچتون یا طبق سونوی ان تی یا سونوی آنومالی هفته ها رو در نظر گرفتید رفتید سونو لطفا راهنماییم کنید گیج شدم

سلام شما هفته هاتونو طبق آخرین پریودس حساب کردید که رفتید سونوی مجدد دادید برا کیست بچتون یا طبق سون ...

سلام عزیزم من کلا ای وی افی هستم الان هفته هامو طبق سونوی انومالی اول حساب میکنم چون شنیدم دقیق ترین سونو انومالی هست ...طبق انومالی اول از این ب بعد حساب میکنم ....انومالی اولی رو ک دادم گفت کیست داشت ۲۱ روز بعد ک شد سه هفته دیگه رفتم دوباره دادم عزیزم ...

سلام عزیزم من کلا ای وی افی هستم الان هفته هامو طبق سونوی انومالی اول حساب میکنم چون شنیدم دقیق ترین ...

سلام عزیزم تو چند هفتگی کیست دیدید و چند هفتگی سونوتونو تکرار کردید من الان ۲۴ هفته و ۲ روزمه  ۱۷ هفته و سه روز کیست دیده شده از اون موقع تا حالا نرفتم سونوی مجدد الان که ۲۴ هفته و ۲ روزمه ب نظرتون برم سونوی مجدد  بدم یا بمونم ۲۴ هفته تموم شه یا توی ۲۴ هفته و ۲ روزم خوبه  دارم  هلاک میشم نه خواب دارم نه خوراک هرثانیه انگار سالیه که ازم میگذره  همش میترسم برم بگن کیست بزرگتر شده یا کیست هنوز هستش دارم روانی میشم  حاملگیم کوفتم شد 

سلام عزیزم تو چند هفتگی کیست دیدید و چند هفتگی سونوتونو تکرار کردید من الان ۲۴ هفته و ۲ روزمه   ...

الهی عزبزم برطرف میشه خیالت راحت روند رشد مغز جنین هست منم مثل تو بودم خیلی عصبی هم شده بودم با اینکه فهمیده بودم میره باز نگران بودم ...حتی یکی تو نی نی سایت گفته بود چند هفته بعد رفته بود کیست بزرگتر شده بود دوباره رفت کلا از بین رفت پس الکی خودتو درگیر این مسایل نکن 

من الان انومالی اولمو زدن هجده هفته ...انومالی دوممو زدن بیست و یک هفته فیکس هردوتا ..دقیقا سه هفته بعد 

تو ک الان تقریبا هفت هفته است که گذشته میتونی بری بدی 

اینم بگم یکی از کاربرا ی نی نی سایت پیش بهترین دکتر میرفت ..بهش گفت اصلا سونو نرو نده ک میره 

از بارداریت لذت ببر گلم هیچی نیست 😘😘😘😘

ایشالله فرشته کوچولوت صحیح و سالم بیاد بغلت .🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰