من برای بار اول بود درست پیکردم
مرغ های کوچیک رو از وسط نصف پیکنی طوریکه نصف رون و نصف سینه و بال بیفته یک طرف
بعد از شب قبل تو آب نمک میذاری ۱۲ ساعت بمونه
بعد روغن میریزی روغنش باید زیاد باشه دو طرف مرغو که سرخ کردی کره میریزی ییه ددمکنی میزاری جوریکه روغن کل مرغو بگیره بعد ۲ ساعت با شعله ی کم میپزی اخرای پخت زعفرون اضافه میکنی
برای سسشم یکم از روغن مرغ برمیداری رب انارو توش سرخ میکنی یکمم گردو میریزی و آب جوش یه بیست دقیقه آروم قل بخوره کافیه
بعدم برنجتو درست میکنی و نوش جان