2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 11079 بازدید | 212 پست

يعني واستون پيش نيومده يه چيزي ميشنوين سرچ كنيد مرد بيچاره واسه يه سرچ كردن هم بايد جواب پس بده ،اسير اورده خواهرت

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا اولش گفت من ی هنگ کردم برا من غیر عادیه همسر خودم همچین سرچی کنه ذهنم درگیر میشه مث این میمونه ...

دقیقا من روزانه این قیمتها رو سرچ میکنم قصدمم اصلا طلاق نیست

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
بله .واکنش دذست این بود مثلا با کمی ناراختی میرفت قشنگ باهاش صحبت میکرد میگقت چی بود سرچ کزدی یاذحتی ...

خدا وکیلی شوهر من که گوشیش قفله اصلا هم برام مهم نیست خب منم گوشیمو قفل میکنم این به اون در.انقدم اعتماد بنفس و تو خونه و بیرون کار دارم که اصلا به گوشیشو چیزای داخلش فکرم نمیکنم قبلا هم که باز بود یادم نمیاد گوگلش رو چک کرده باشم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
صدق الله العلی العظیم

تکبیررر

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان من برم گوگل سرچ کنم زن چجوری میتونه کل مهریه اش رو یکجا بگیره

و شوهرم این سرچ منو ببینه

یعنی فکر میکنه من میخوام مهریه ام رو بزارم اجرا؟؟؟؟

من هر چی میشنوم اینور اونور راجع قانون و اینا میرم سرچ میکنم ببینم درستش چیه اطلاعاتم بره بالا یه جا ازم پرسیدن بتونم چهار تا جمله مستند و مستدل بگم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

😐😐😐😐😐😐من دارم با جونم ور میرم میمیرم و زنده میشم سر انفولانزای کوفتی ی پام دکتره ی پام خونه در ...

بنظر من حتما تایپکتو بده بخونه میفهمه که خیلی رفتاربچگونه داره خودشو اصلاح کنه منکه خانومم یه سرچایی میکنم که اون سرش ناپیدا به چه چیزایی گیرمیدین

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ماهم قفل داریم ولی ققل همو داریم

شوهر من چندبار گفت قفل گوشیتو باز کن کار دارم منم گفتم خب اول تو باز کن بده من کارمو انجام بدم.بعد گوشیمو بهم داد گفت گوشی شخصیه منم گفتم خب پس گوشی منم شخصیه. دیگه تمام بعدش ادامه و کش ندادیم وگرنه کار به جاهای باریک میکشید.یکبارم رفت با گوشیم چیزی سرچ کنه تصادفی سرچای منو دید گفت این چرتوپرتا چیه سرچ میکنی.دیگه ادامه ندادیم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

واه آخه اگه خیلی عاشق هم هستن چرا بهش شک کرده؟ مگه به عشقش شک داره؟ یا اعتماد نداره بهش؟ اگه که نداره حالا به چیزی .....بهش بگو فکر بد نکنه الکی خودشو اذیت میکنه، هیچی نیست آدم چه چیزایی که برا اطلاعات عمومی خودش سرچ نمیکنه تو گوشی....مگه همیشه باید مطالب باب میل اونو سرچ کنه....خوب کنجکاو بوده لابد.....ولی من درکش میکنم از دوست داشتن زیاده....میترسه از دستش بده به همه چی حساسه.....عاشقا اینجوری ان.....بش بگو به پر و پاش نپیچ مردا دوست ندارن از چشمش میفتی