دست چپم و سینه چپم درد میگیره قلبم مشکلی نداره ولی ادم استرسیم بشدت علائم سکتس اینا😐😐
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
در اکثر مواقع مشکل گوارشیه اصلا ربطی به قلب نداره خود من انقدر این درد که شما داری شدید شد تا بیمارستان رفتم هنوزم دارم ولی متوجه شدم از معده اسید معده رفلاکس هست که تو قلب احساس میشه من موقعی که خیلی ناراحت یا خوش حالم بشم اینجوری میشم