2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدااات بیایین مهمه

321 بازدید | 61 پست

دست چپم و سینه چپم درد میگیره قلبم مشکلی نداره ولی ادم استرسیم بشدت علائم سکتس اینا😐😐

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دردش به کمرت میزنه؟عرق سرد؟

ینی واقغا ادم الکی الکیرسکتع میکنه؟؟؟؟

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

نه خیالت راحت علائم سکته نیست

چرا اینا میگن پ

در اکثر مواقع مشکل گوارشیه اصلا ربطی به قلب نداره خود من انقدر این درد که شما داری شدید شد تا بیمارستان رفتم هنوزم دارم ولی متوجه شدم از معده اسید معده رفلاکس هست که تو قلب احساس میشه من موقعی که خیلی ناراحت یا خوش حالم بشم اینجوری میشم

پانیک داری یا مشکل قلب

مشکل قلبی ندارم

این نشونه چیه؟ برادرم دیشب اینطوری شده بود. درد کمر بعد عرق سرد بعد هم بالا آورده بود

عرق سرد بیشتر برای فشار خون بالاست

درد قلب زمانی خطرناکه که به کمر بزنه البته شما نگران نباشید

این ویروس جدید ممکنه باشه

ی نوار قلبم محظ احتیاط بدین

عرق سرد بیشتر برای فشار خون بالاستدرد قلب زمانی خطرناکه که به کمر بزنه البته شما نگران نباشید این وی ...

بنده خدا همینطوری شده بود .بعد که بردیم درمانکاه فشارش ۱۲بود بعد از کلی بالا آوردن. خیلی نگرانشم