2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 39775 بازدید | 415 پست
دلیل این همه حرفو داستان درست کردن و کش دادن یه سرچ ساده فقط بیکاری و خوشی زیادیه.ادمی که توی زندگیش ...

اوهوم خوشی زیادی زده زیردلش و بنظرم شوهرش پرروش کرده یعنی شوهرش حق نداره یع سرچم بکنه از این بغد سرچاشم حذف میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره وقتی همه میگن هیچی نیست خواهرت دچار سوءتفاهم شده جای اینکه خیالش راحت شه خوشحال شه برعکس ناراحت ...

یه کم دیگه دلداری بدیم، نی نی یار و تگ میکنه😂😂🤣🤣

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یهو همه چ مثبت اندیش شدنا

این چرتو پرتایی که میگی راسته یامارو مسخره کردی اگه راسته خواهوت به سن قانونی رسیده که شوهرش دادین؟!؟

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اوهوم خوشی زیادی زده زیردلش و بنظرم شوهرش پرروش کرده یعنی شوهرش حق نداره یع سرچم بکنه از این بغد سرچ ...

اون خانوم با این حرکتش به شوهرش یاد داد که از این به بعد یا گوشیشو قفل کنه یا هرکاری کرد و هرچیزی نوشت زود پاک کنه و نهایتا تبدیل بشه به یه دروغگوی خیانتکار

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
زندگیشون ماشالله برا ماها الگوعه ینی در همون حد شوهرش ی ثانیه بدونش نمیمونه برگشته ب شوهرش گفته شوهر ...

خب راست گفته

دنبال چی هستین دقیقا

من خودمم وقتی بیکارم هر سوالیییی ذهنم بیاد میزنم گوگل بفهمم اطلاعاتم زباد بشه.

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

اون خانوم با این حرکتش به شوهرش یاد داد که از این به بعد یا گوشیشو قفل کنه یا هرکاری کرد و هرچیزی نو ...

بله .واکنش دذست این بود مثلا با کمی ناراختی میرفت قشنگ باهاش صحبت میکرد میگقت چی بود سرچ کزدی یاذحتی با شوخی میپرسید

چرا رفته به خواهزش گفته دیگه خیلی بچس

مردم چه الکی الکی زندگیشونو خراب میکنن! بعد میگن آمار طلاق چرا رفته بالا!

یعنی اون بنده خدا حق نداره اطلاعات عمومیشو بالا ببره؟ حالا اینو خواهرت فهمید، ته ذهنش هم خواهرت هست؟ میدونه چیا تو فکرش میگذره؟؟ اینو میخواد چیکارکنه؟

هممون آدمیزادیم،هیچ کدوم کامل نیستیم

بعدشم الان خواهرت از چی ناراحت شد؟ ازاینکه خدایی نکرده شوهرش نخواد طلاقش بده؟ خب الان که رسما داره بهش میگه بیا طلاقم بده ....

خواهرت منتظر بهونه بود برا خراب کردن این زندگی

خب راست گفته دنبال چی هستین دقیقا من خودمم وقتی بیکارم هر سوالیییی ذهنم بیاد میزنم گوگل بفهمم اطلاعا ...

والا ما خودمون که خانوم هستیم از سر کنجکاوی و بعضی وقتا بخاطر چند لحظه استراحت بعد از کار میشینیم تو گوگل چیزایی رو سرچ میکنیم که دوست نداریم شوهرامون ببینن یدونه از سرچامون هم دلیل مشخص نداره.خب چیه مثلا گناه که نیست

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری