2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 35425 بازدید | 393 پست
اره

چقدر سخت میگیره

دلم برای شوهرش سوخت

بابا یه سرچ کرده دیگه سوال بوده براش

اینهمه جار و جنجال نداره واقعا به غرور اون مرد هم فک کنید

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
الان بگیم میخواد طلاقش بدع راحت میشید تو و خواهرت؟ هر چی بگن میگی مثبت اندیش شدین یکی از یکی بدتر

🤣🤣🤣

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه خداراشکر ۱۲ بو فولیکولت ک خیلی مایین بود من خودم بافولی ۱۲بادارشدم سقط شد البته نمیوونم چرا یسر ...

من اسفند یا فروردین

میخام اقدام کنم

دکترم فقط ویتامین d

اسید فولیک

داد

بعدم گفت

هر موقع خواستی اقدام کنی روز دوم پریودیت بیا مطب

خدایا ازت سپاسگزارم بابت همه نعمتای قشنگت💚

منم بعضی وقتها توی گوگل مطلبی میبینم میرم در موردش میخونم ببینم چی گفته

مثلا یه بار در مورد حقوق پدر که به دختر مجرد میرسه خوندم .. . دیکه شوهرم ببینه بگه فکرایی تو سرمه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
من اسفند یا فروردین میخام اقدام کنم دکترم فقط ویتامین dاسید فولیک داد بعدم گفت هر موقع خواستی اقدام ...

اهل کجایی؟دکترببخشیدخیلی خربوده شماباید قرص تقویتی یامپول بزنی زودبیاد اینایی ک گفتی بدردهیچی نمیخورن شمامتخصص زنان واقعا فتی؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اهل کجایی؟دکترببخشیدخیلی خربوده شماباید قرص تقویتی یامپول بزنی زودبیاد اینایی ک گفتی بدردهیچی نمیخور ...

شمالغربم

اره مختصص

فقط همین دوتارو داد ب من

شمالغربم اره مختصص فقط همین دوتارو داد ب من

ایلامی؟اگ میخای زودتر تنبلیت بره درخاست بده بلت ی عالمه نسخه بپچیم برو بخر بخور من ۷ساله خودم دکترای ایران بهتریناشو رفتم تجربم رفته بالا

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

حاضرم قسم بخورم استارتر منتظر بود بگیم میخواد طلاقش بده

والا اولش گفت من ی هنگ کردم

برا من غیر عادیه

همسر خودم همچین سرچی کنه

ذهنم درگیر میشه

مث این میمونه برم سرچ کنم مثلا ۱۴ سکه ب قیمت الان چقد میشع؟

این چ مفهومی رو میرسونه؟