2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 29902 بازدید | 316 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای من یه چیزایی سرچ میکنم .یعنی فقط در مورد باسن مورچه سرچ نکردم .آدمیزاده دیگه سوال پیش میاد

من برم سرچ کنم ببینم کنجکاو شدم ببینم باسن مورچه رو🤣🤣

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
دوتا بهتریناشوبگو؟

اوزیل گلای وانس بخربخور

روغن سیدهدونه ماساژ یادت نره هروز ده دیقه زیرشکم وکمر ۵دیقه

اگه میخای خیلی زودترنیتجه ببینی و تنبلی زودتررفع بشه وزودتربچه داربشی کمتراز ۵ماه باید سینال اف یا هاچ ام جی زیر پوستی امپولشو ۲تا دونه بزنی ۱۰و ۹ پریودی و ۳پریودیم شبی دوتا لتروزل بخوری تابشه ۱بسته ۱۰تادونه توشه بعدا ۱۲ پریت میری سونو اگ اوکی بود فولی کولا حتنا امپول هاچ سی جی میزنی برای ازادکرردن تخمکات ک عالیه یادت نره این ک اخریومفتم خیلی زودتررفع میکنه برای ۹۹درصد عموم کارساز بوده اگر البته فقط مشکلت تنبلی فقط باشه

پیادروی روزانه یادت نره همیشه انجام بده حذف ترشیجات خرما روزی ۷ عدد بخورید یابیشتر

من ۷ساله دکترمیرم یزد ک رفتم بهترین نتیجه رو دادبرام ولی بازم بچه دارنشدم چون دکترم گف بایدای یو ای کنی چون نطفه شوهرت و توسازگارنیس باهم انیدوارم زودترنیتحه ببینی این امپولا ک گفتم سینال اف دوزش بالاس یکم ولی هاج ام جی سبک تره و امکان تبدلیش ب کیست کمتره چون بسیار گرم هستن اگربدکترت بگی اینارو بنویسه براا خیلی خوبه عالیه متاسفانه خیلیا نمینویسن دوست خودم بااین امپولاماه اول باردارشد

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اوزیل گلای وانس بخربخورروغن سیدهدونه ماساژ یادت نره هروز ده دیقه زیرشکم وکمر ۵دیقه اگه میخای خیلی زو ...

زحمت کشیدی

تنت سلامت

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

به مام بگو

عزیزم بالاترگفتم حتما انجام بدین امیددوارم نتیجه ببینید منم دعاکنیدیادتون نره حذف استرس اولین مهم ترین نقش این تایم نقاهت حذف تنبلیه این امپول گفتم دکتر افلاطونیان توی کلینکش رفتم برام تجویز کردن ماماشون ک بهترین بوون ولی شماحتمامواظب باش بیشتر ۲تا نزنی ک تبدیل ب کیست نشه چون خودم کیست درش کردم زیادبرام نوشته بودن ک بعدا دوز پایین تر ب اسم امپول هاج ام جی زدم خیلی اوکی شد بازم بستگی ب میزان تنبلی شماداره

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

زحمت کشیدیتنت سلامت

یباردیگه بخون یچی اضاف شد چون یادم رفت بگمت

الو استارتر گفتم درخاست بدی ک حتما گم نکنی پیاممو بری پیشو بگیری ولی اینجاگفتم دیگه سعی کن عمل کنی بهش اگ زودمیخای بچه دادبشی نزار طول بکشه

به مام بگو

اگ عفونت زنانه یا تنبلی یاخارش یاهرچیم ک داری اینم هنراهشون امتحان کن عالی بودبرای خودم بعد ۲۶سال زندگی

❇️ یکی دیگه از درنان های رفع تنبلی وعفونت زنانه
🔸 یک روز در میان به مدت
❇️ درمان بعدی: هر 3 روز یک بار در آبزن اذخر و تباشیر بشینید.

🔸 یک قاشق غذا خوری اذخر رو در یک قابلمه بزرگ با ۵ لیتر آب به مدت 20 دقیقه بجوشونید و 5 دقیقه آخرش یک قاشق چای خوری تباشیر هندی اضافه کنید. 5 دقیقه که جوشید زیرش رو خاموش کنید و آبش رو از صافی رد کنید.

🔹 بعد اون آب صافی شده رو داخل یه تشت بزرگ بریزید و با آب جوشیده نسبتا گرم مخلوط کنید و داخل تشت بشینید به مدت نیم ساعت.