2777
2789

ذهنش درگیره مثل اینکه خیلی کم حرف میزنیم

از دیشب این موقع ک خوابیدیم حرف نزدیم

عصر ۲ بار زنگ زدم جواب نداد و الان نتش روشنه ولی هیچ جا آنلاین نشده البته نمیدونم چون پیج کاریش احتمالا آنلاین میشه چون پست لایک کرده بود

گیر داده بود به من که تو یه چیزیت هست نمیگی دوست داری باشم ولی دیگه برات فرقی نداره🤦🏻♀️

این پیام رو بدم خوبه یا یه چیز یهت اگر هست بگید بگم بش

،من از وقتی بیدار شدم هزار بار گوشی رو چک کردم ببینم پیام دادی یا نه

دوباره عصر بت زنگ زدم یعنی تو حتی گوشیتو هم چک نکردی؟؟

بعد به من میگی یجوری شدی نمیدونم چته دوست داری باشم ولی دیگه فرقی نداره باشم یا نباشم!

مقصر خودمم که انقدر گوشی رو پشت سر هم حتی موقع آشپزی کردن و ظرف شستن چک میکنم ببینم پیام دادی ید نه

🤧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول بگو چند وقته آشنا شدین؟ از چه موقع این شکلی شده؟

۳ ساله

نامزدیم

تقریبا ۳ هفته ای میشه کارش جور نشده کلا غیبش میزنه نیستش

بی ذوقه

دیروز گفتم ساعت ۱۱ بیا حرف بزنیم مگه نمیگی من عوض شدم

گفت بخدا ۱۱ نیستم فلان جا دوستام دعوتم کردن گفتم خوش بگذره

🤧

نه.. ببین من بعد 13سال زندگی مشترک فهمیدم هیچ مردی از غر خوشش نمیاد.. باعث فاصله میشه

غر زدن و گیر الکی افت رابطه است.

پیام تو بوی غر میداد

در عوض بهتره بگی هی گوشیتو چک کردی و پیامی ازش ندیدی

خیلی دلتنگت شدم و البته نگران

نکنه مشکلی داری یا فکرت مشغول مساله ایه.. باهام حرف بزن سبک شی یا شاید باهم حل کردیم

اینطوری دلشو بدست میاری احساس دلگرمی هم میکنه

بهترین رنگی که دیدم رنگ زرد کهربایی  

۳ ساله نامزدیمتقریبا ۳ هفته ای میشه کارش جور نشده کلا غیبش میزنه نیستش بی ذوقه دیروز گفتم ساعت ۱۱ بی ...

اهان فکر کردم تازه اشنا شدین. خب خوبه بفرست.

ولی بهش حق بده چون خودت میگی دغدغه فکری براش پیش اومده . اگه آدمی نیست که روی گوشی بیوفته پس احتمالا سرش شلوغه یا یادش میره

میتونی یه پیام عادی بدی مثلا سلام عزیزم امروز زنگ زدم میخواستم حالت رو بپرسم . خوبی عشقم؟

همین بدون اینکه غر بزنی