2777
2789

بنظرم قیافش خوشگلِ معمولیه اما یجور ازش تعریف میکنن انگار خوشگل تر از اون وجود نداره، بنظرم تنها نقطه قوت صورتش چشماشه وگرنه پوستش خیلی خرابه

اما خب چون شاید عشوه گری بلده و انرژی زنانش بالاست انقدر زیبا بنظر میرسه

والا میان با طناز مقایسه میکنن قیافه اونو تخریب میکنن قیافه اینو میبرن بالا درحالی که بنظرم چهره طناز خیلی ناز و کیوت و قشنگ تر از نگاره (با اینکه اخلاقش بده)

از ترانه که از همه دخترای اونجا داف تره انقد تعریف نمیکنن که از نگار میکنن😂 حالا ترانه صورتش هیچ عیب و نقصی نداره ولی نگار پوستش خیلی چروک و سن بالا میخوره بهش

انرژی زنانه بالا و طرز صحبت خیلی ادمو زیباتر نشون میده🦦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چشام خیلی زیبان ولی کسی ازم تعریف نمیکنه یعنی زیبا نیستم صرفا چشام قشنگن به نظرم و پوستمم صافه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

طرز حرف زدنشو دوست ندارم لحجه داره نمیخواد مشخص بشه یه جوری حرف میزنه /:

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اصلا خشگل نیست پیرزن پرحاشیه

خوشگل که هست ولی خب خوشگلیش اونقدر خاص و زیاد نیست که اینهمه ازش حرف میزنن، والا بنظرم همین طناز ازش خیلی قشنگ تره تازه ترانه که صورتش بدون نقصه

مردم ما یا یکی رو خیلی میبرن بالا یا یکی رو خیلی میارن پایین

نگار اصلا سلیقه ی من نیست زیبایی خاصی نداره همون رنگ چشاش قشنگه، حتی فرم چشاش هم معمولیه

من تیکه هایی از فصل 2 رو دیدم ب نظرم کیمیا از دخترای هردو فصل زیباتره البته خب سلیقه ایه

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀