2777
2789
عنوان

تنها زیبایی نگار تو عشق ابدی چشماشه ولی خیلی تعریف میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 30 پست
نگار تموم شد رفت، به نظرم فصل دو فقط روژان دختره خیلی زیباییه تموم اونجا میگفتن از تو دخترا روژان بی ...

حالا از نظر من روژان اصلا قشنگ نیست موهاش قشنگه اما بقیه چیزاش جالب نیستن

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه ببین بعضیا میبینی خیلی هم قشنگ نیستن ولی خیلییی تو دل برو و جذابننگار همینطوریه

نگار هم قشنگه

ولی نه در حدی که اینهمه میگن و همه رو تخریب میکنن اینو میبرن بالا

حداقل این همه از تعریف از ترانه که صورتش بی نقص و عیبه بود یچیزی

نگار هم قشنگهولی نه در حدی که اینهمه میگن و همه رو تخریب میکنن اینو میبرن بالاحداقل این همه از تعریف ...

من کلا بخوام طبق سلیقه ام رتبه بندی کنم

اول کیمیا

دوم بهار و ترانه

سوم عسل و نگار

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

مردم ما یا یکی رو خیلی میبرن بالا یا یکی رو خیلی میارن پاییننگار اصلا سلیقه ی من نیست زیبایی خاصی ند ...

من فصل دو رو ندیدم حتی یک رو هم چند تیکه چند تیکه تو اکسپلور میدیدم

نگار خوشگله ولی خب زیباییش در حد معمولیه، جالب اینجاست که طناز با اینکه از اون شیرین تر و خوشگل تره رو با این مقایسه میکنن بعد تخریبش میکنن حالا با شخصیت کاری ندارم ولی واقعا زیباییش در حد معمولیه

بنظر منم تعریف واقعا بیش از اون چیزیه که هست ،و ترانه رو بیشتر دوست داشتم از همون اول هم

تو فصل دو صرفا زیبایی بخوام بگم کیمیا ولی پکیج فیس و اندام ۱۰۰ عسل ،چقدر باکلاسه این دختر

بنظر منم تعریف واقعا بیش از اون چیزیه که هست ،و ترانه رو بیشتر دوست داشتم از همون اول همتو فصل دو صر ...

دقیقا حالا اینایی که بقیه رو تخریب میکنن چهره نگارو میبرن بالا نمیگن که پوستش خیلی خراب و چروکه و سنشو خیلی برده بالا

والا از ترانه که انقد خوشگله و جذابه تعریف نمیکنن که از نگار میکنن

من فصل دو رو ندیدم حتی یک رو هم چند تیکه چند تیکه تو اکسپلور میدیدمنگار خوشگله ولی خب زیباییش در حد ...

حالا نگار مگ شخصیت داره؟ اونم در حد یکی مثل طنازه همشون ی جورن

من خودمم فقط تیکه هایی ازش دیدم هم یک هم دو

حالا نگار مگ شخصیت داره؟ اونم در حد یکی مثل طنازه همشون ی جورن من خودمم فقط تیکه هایی ازش دیدم هم یک ...

نگار هم همچین دختر خوبی نبود بعضی وقتا به ترانه بیخود میپرید حتی پیکمی بازی اوایل رو یادم میاد اما خب بعدش سعی کرد خودشو یکم مظلوم نشون بده😂

بنظر منم تعریف واقعا بیش از اون چیزیه که هست ،و ترانه رو بیشتر دوست داشتم از همون اول همتو فصل دو صر ...

عسل واقعا عسله😂❤️