2777
2789

البته نمیدونم جدیده یان من تازه دیدم درمورد قانون ۱۴ سکه مهریه ویدیو گرفته و گفته قانون بدیه بیش از پیش به زنان ظلم شده با این قانون ، ازدواج بده و زنا نباید ازدواج کنن😶😂

خانوم ها و آقایون عزیز لطفا نظر خودتونو بدون توهین به دیگران بیان کنید واقعا دوست دارم نظرات مختلف دراین مورد رو بشنوم تا شاید متوجه بشم موضوع درست کدومه!

ما را جز خیالی آرام طلبی نیست زِ دنیا...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیما کدوم خریه واقعا حوصله دارید چرت و پرت و نصیحتای یکی دیگه رو گوش میدید

منم گوش نمیدم دوستام فرستادن تو گروهمون کلی هم ازش تعریف کردن و موافقت کردن باهاش خواستم ببینم نظر بقیه چیه

کی هست این شیما کاتوزیان؟

قانون خوبی نیست ولی بار زندانی مهریه را از رو دوش دادگاه برمیداره.

دیگه کسی را برای مهریه زن ان نمیندازن هر چه قدر می خوای برو مهریه ثبت کن

میگن حرف حق شنیدی نگاه به گویندش نکن ببین چی میگه!

با این شرایط و مساوات نشدن حقوق بله ظلمه در حق اکثر خانما

با همون پول جهیزیه خانواده ها می تونند ی ملک برا دخترشون بخرند پشتوانه آیندشون باشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

موافقم چون قانونو مردا به نفع خودشون عوض کردن وقتی مهریه ضمانت اجرا نداره باید حق طلاقوب زن بدن

منم موافقم که مهریه حق زناس ولی این خانم هم دیگه داره شورش رو درمیاره ، طوری نشون میده انگار هدف از ازدواج برای خانما فقط طلاق گرفتنو مهریه گرفتنه