2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد حرفای جدید شیما کاتوزیان

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 40 پست
ولی دختره ترجیح میده جهاز ببره چون تصمیم گرفته ازدواج کنه زندگی مشترک همینه دیگه مرده خونه رو میده ز ...

اگه به قانون و شرعه که تهیه اسباب رفاهی و اسباب منزل تماما با آقاس ولی اگه به مساواته و زندگی مشترکه چرا حقوق انسانی زن و مرد یکی نیست!؟

جهیزیه میلیاردی بعد چند سال تو اسباب کشی داغون میشه

وقتشه که عرف تغییر کنه

زن نفقه واجبه چون ایام عادت ماهیانه و بارداری و زایمان داره شرایط فیزیکیش با مرد یکی نیست

مگه چند درصد خانما مهریه گرفتند؟

یا اصلا ارث و دیه برابر دارند؟

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبل از اینکه امثال کاتوزیان ها با کانسیلر و اینستا اشنا بشن چهار تا باسواد بودن که به مردم اگاهی مید ...

الان یدونه سکه کامل چند میلیونه؟

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

منم موافقم با قسمت اول حرف شما ، محتوای پیج این خانوم طوریه انگار هرکی ازدواج کرد قراره طلاق بگیره ب ...

داریم خیلیم داریم اما هر زندگی ای تحمل لازم داره صبر لازم داره از خودگذشتگی میخواد

ب قول شما فک میکنن زندگی جنگه

همینا برای دوست پسر یا دوست دختراشون چ کارا چ از خود گذشتگیا ک نمیکنن

بعدم میگن ازدواج نکنیم اوکی نکنید اما وفتی از اونور بدون مهریه بدون پشتوانه راحت باهاشون رابطه جنسیم برقرار نکنیم ک اونا کلا دنبال ازدواج نباشن

بیکارن مگه بدون دردسر از همه نظر تامینن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تا زمانیکه خانما به حق و حقوقشون آگاه نباشند و قانون به نفع مرد باشه و ازدواج کورکورانه آسيب تشکیل زندگی از مواهبش بیشتره

حداقل آدم درست برا زندگیتون انتخاب کنید نه صرفا فقط شوهر کنید

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

موافقم چون قانونو مردا به نفع خودشون عوض کردن وقتی مهریه ضمانت اجرا نداره باید حق طلاقوب زن بدن

منم موافقم کامل

اما وقتی زنا و دخترا بدون مهریه و ازدواج همه جوره کنار پسرن چرا پسرا باید بیان با کلی مهریه ازدواج کنن؟؟؟؟

کلا همه چی بد شده مردا ب فکر خودشونن فقط قانونمبرای مرداس بعد زنا ب فکر خودشون نیستن و روز ب روز دارن اوضاع و زندگی رو برا خودشون بدتر میکنن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان متاهل نیست فکر میکنم ولی سه بار جداشده

متاهله الان و سه بار جدا نشده 🙂

با مادرشوهرشم یه بار لایو گذاشت

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

منم موافقم کاملاما وقتی زنا و دخترا بدون مهریه و ازدواج همه جوره کنار پسرن چرا پسرا باید بیان با کلی ...

منظورتون از زنا و دخترا همون بیزینسیا هزار جور درد مرض گرفتس؟وگرنه دختر سالم و چه به این حرفا اون آقایون دنبال یکی مثل خودشونن

مردا هیچ موقع تنهایی تاب نمیارند تا لب گور دنبال زن و فرزندن

خانما اکثر شاغل شدن و آگاه به حقشون قانونی که بخواد اینطوری راه دررو برا مرد باز کنه فقط به ضرر خود اقایونه طرف دخترشو به این راحتی به ازدواج کسی درنمیاره جدید هم مثل قدیم ملک مهریه می کنند نه سکه

سکه بمونه برا تجارت و سود دولتمردا

قانون پر از اشکاله باید تمام موانعش رفع بشه نه فقط چیزی که به نفع اقایونه

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

با ایم خیلی موافقم ای کاش قانون مهریه میشد ۱۴ سکه ولی یه سری قوانین دیگه رو هم در عوض به نفع زن تغیی ...

دقیقن تازه اگ قانون مهریه هم نمیزاشتن هر دوسالی یه سکه اس اخه ب چ درد میخوره