2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد حرفای جدید شیما کاتوزیان

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 40 پست

کارنداریم زیادی پیاز داغ میکنه ولی خوب بعضی حرفهاش راسته حداقل چیزی که یادت میده اینه که خودتو به عنوان یه انسان دوست داشته باشی نگی چون زنم کمم ن اتفاقا بدونی از مردا کم نیست بیشتر هستی و رو خودت زندگیت وکارت بها بدی و کارکنی اینا چیزای بدی نیست حالا نمیدونم یا لحنش بده یاچی که خوشایند نمیاد والبته خوب این جور زنا یعتی تهدید واسه مردای زورگو و مرد سالار اما من همه کلیپاشو ندیدم دوسه تاشو که دیدم درمورد درس و کارو ارزش و اینا خوب بود ولی بکم زیادی اغراق میکنه

والا عزیز من شما حساب کن الان کسی که میگه بالای ۱۰۰ سکه باید مهریه باشه شما هر سکه رو ۷۰ تومن حساب کنی مجموعا میشه ۷ میلیارد بعد یه مرد که اجاره نشین هس حقوقش هم تازه بگیم ماهی ۳۰ تومن باشه یه پرایدم داشته باشه اگه یه موقع زنش خواست جدا بشه تا آخر عمر باید بره زندان در حالی که ممکنه زنه با دلیل غیر موجهی طلاق بخواد اون مرد بدبخت میشه

متاسفانه یکی از نزدیکامون هنوز یه ماه نشده بود که عقد کرده بودن زنه مهریشو خواسته بود گفته بود میخوام جدا شم نهایتا ازش جدا شد و چند میلیارد ازشون گرفت حالا اینا شانس آوردن حداقل یه مغازه داشتن اونو فروختن تا تونستن یه مقدار از مهریه رو بدن ولی متاسفانه هنوزم دادگاهشون در جریانه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبل از اینکه امثال کاتوزیان ها با کانسیلر و اینستا اشنا بشن چهار تا باسواد بودن که به مردم اگاهی میدادن که حق و حق رو به صورت محضری به جای مهریه بگیرین ازدواجتونم بکنین مردا غول دوسر نیستن!

الانم فرقی نکرده والا همون چهارده تا سکه قیمتش میلیاردی میشه کنارش حق طلاقم بگیرین دیگه چی میخواین

فقط اینو میدونم ب قصد زندگی برید جلو ن طلاق و مهریه

الان میگید باید ب فکر بعدشم باشیم بعله درسته باید ب فکر روزای بدم بود اما ن اینکه فقط تمرکزمون رو اون ی مسئله باشه

والا طرف با مهریه ی چندهزارتاییم جدا شده ی دونه ام نگرفته

ب نظر منم ازدواج کمتر شه بهتره چون اینجوری طلاق و بچه های طلاقم کمتر میشه

ولی این درصورتیه ک وقتی ازدواجم نمیکنن ی سریا مردارو از هر لحاظ تامین نکنن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

میگن حرف حق شنیدی نگاه به گویندش نکن ببین چی میگه!با این شرایط و مساوات نشدن حقوق بله ظلمه در حق اکث ...

ولی دختره ترجیح میده جهاز ببره چون تصمیم گرفته ازدواج کنه زندگی مشترک همینه دیگه مرده خونه رو میده زنه هم وسایلشو این وسط جنگ سر چیه نمیدونم بخدا

ما را جز خیالی آرام طلبی نیست زِ دنیا...

با حرفاش موافقم و قبولش دارم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

الان هزارو خورده ای سکه بزنیم ب زنا ظلم نمیشه؟قانون سقف مهریه درسته قانون اشتباه حق و حقوق زناس ک جم ...

با ایم خیلی موافقم ای کاش قانون مهریه میشد ۱۴ سکه ولی یه سری قوانین دیگه رو هم در عوض به نفع زن تغییر میدادن چون از طرفی مهریه های حتی ۱۰۰ سکه هم خیلی خیلی زیاده و فقط مرد بیچاره رو تا آخر عمر بدبخت میکنه و خب از طرفی هم زنها هنوز اون حقوق خاص دیگع که خیلی بیشتر میارزه رو ندارن مثل حق حضانت و حق طلاق

نمیشناسم اون خانم رو

مهریه 14سکه تصویب شد؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

درست میگه

حرفهاش خیلی عقلانیه

دلیلی که از هر سه تا ازدواجامون دوتاش طلاقه اینه که از اول احساسی پیش میریم و میگیم نمیخوایم طلاق بگیریم که!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
فقط اینو میدونم ب قصد زندگی برید جلو ن طلاق و مهریهالان میگید باید ب فکر بعدشم باشیم بعله درسته باید ...

منم موافقم با قسمت اول حرف شما ، محتوای پیج این خانوم طوریه انگار هرکی ازدواج کرد قراره طلاق بگیره به اسم آگاه کردن زنا داره ازدواج رو یه جنگ تمام عیارنشون میده که دائم باید حواست باشه باخت ندی و حقت ضایع نشه

بابابخدا ازدواج خوبم داریم ما هنوز تو این دنیا

متنفرم ازکسیکه متهله وبه بقیه میگه ازدواج نکنین اول خودت طلاق بگیر چشم ماهم ازدواج نکنینم

قربون دهنت

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

متنفرم ازکسیکه متهله وبه بقیه میگه ازدواج نکنین اول خودت طلاق بگیر چشم ماهم ازدواج نکنینم

الان متاهل نیست فکر میکنم ولی سه بار جداشده