2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 91282 بازدید | 1252 پست
خیلی خوبی بعد از ۶ سال یادت افتاده شوهرتو نمیخوای البته مردایی که زن بچه سال میگیرن حقشونه

نه برو نگاه تاپیک۱۴٠۴/۸/۳٠نگاه کن من حس میکنم به خاطر همونه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

طلاق بگیر تا ببینی چطور باید برای سیر کردن شکم خودت و پسرت از صبح تا شب سگدو بزنی..هر پیرمرد و مرد هوس رانیم بهت به عنوان مطلقه نظر داره..آخرشم بچت میشه یه آدمی که کمبود داره و خودتم داغون میشی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گه خوردی بچه آوردی

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

فقط میتونم بگم متاسفم برات

از قبل ازدواج ازش متنفر بودی نامزدی شدی باز متنفر بودی عقد کردی .. ازدواج کردی اینا ب کنار دیگه بچه دار شدنت چی بود ؟؟؟

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

آفرین به چیزایی که نوشتین

فدات گل 💖

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

من قضاوت نمیکنم چون زندگی خیلی سخته بعضیا شانس دارن و زندگی راحتی دارن ، اسی من ۲۹ سالمه مجردم من هیچکدوم از خواستگارامو دوست نداشتم و رد کردم من سنم داره میره بالا ترس تو عمق وجودم رو حس میکنم ولی وقتی به طرف علاقه ندارم چیجوری زندگی کنم علاقه خیلی مهمه به خدا مهمتر از پول هست واسه من که علاقه مهمه

دو روز دیگ بچت بزرگ شد گف مامان چرا طلاق گرفتی جوابش و چی میخای بگی ؟؟؟! میخای بگی از بوش صداش قیافش بدم میومد؟؟متنفر بودم

خواهشاً یکم فک کن بعد تصمیم بگیر

بعدشم تو که متنفر بودی بچه آوردنت چی بود؟؟؟!!!

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

وای عزیزم چقدر ناراحت کننده 💔 بدترین چیزی که یه زن میتونه تجربه کنه همینه همسرتون چقدر نامرد و بی م ...

به سختی میگذرونم روزامو

حداقل قبلا یک محبتی داشت حداقل میتونستم بفهمم شاید یک کوچولو علاقه بهم داشته باشه ولی الان انگار دنبال بهانه اس تا با یک بحث الکی بره تو لاک خودش منم از خودش برونه دیگ حس دوسداشته شدن نسبت بهش ندارم

من فقط زندگیمو سالم نگه داشتم تا به بچه هام آسیب نرسه هرموقع دلش میخاد آغوشش باز میکنه کارش که تموم میشه حتی یک محبت کلامی هم نمیکنه

برای بچه هام بشدت بابای خوبیه ولی برامن اصلا برای پدرمادرش خیلی دلسوز اما من نه

من دیگ ذوقی برای گفتن روزم ندارم کلا ساکت شدم آروم شدم من بشدت آدم پرذوق و پرانرژی ام وقتی هست باید تمام انرژیم سرکوفت کنم که باز بین حرف هام چیزی پیدا نکنه برای بحث

من نمیتونم تواین سن کم بچه هامو ول کنم چون وابسته بچه هاست بهم نمیده آدم خیلی کینه ای هم هست از طرفی خواهرم چیزی نیست که ازدواج کرده تازه خیالش راحت شده نمیخام زندگی من و تصمیم هام رویه بقیه تاثیر بزاره

اینقدر قلبم مهربونه اینقدر خوش ذوق خوش خنده صادق وفادار حتی تو فامیلشون خوشگلترین اما نمیدونم چرا اینطور کرد بامن

حالا اگ عادت به چت با دخترها داشت چرا باهاشون رابطه داره خوب اگ نمیخاد چرا نگهم داشته یکی دونفرشون از رو شماره عکساشون دیدم خداشاهد میگیرم خیلی سرم خیییلی

من از تموم دلخوشی هام زدم برای این

من اصلا دوسش نداشتم به یکی از همسایه ها گفته بود اینو دوستدارم به سرمن افتاد که حالا که این منو دوست آره حتما میتونه خوشبختم کنه مگه برای زن همین بس نیست که دوست داشته بشه

شوهرم حتی بوسم دیگ نمیکنه من هنوز23 سالمه خیلی نیاز هادارم اولا بهش میگفتم منو مسخره میکرد میگفت مردم تو زندگی هاشون چه مشگل هادارم اونوقت به جای خدارو شکر گفتنته

چراابچه اوردییی شش سال وقت داسای جداااشییی حالا ک بچت ۵ ماهشههه؟؟ نکن لطفا

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

نمیدونم چی بگم جات نیستم اما شاید این تاپیک تلنگری بشه برات بیشتر فکر کنی.طلاق گرفتن و یه پسر بچه رو تنهایی بزرگ کردن کار راحتی نیست،مرحله به مرحله وقتی بچه ت راه بیفته،به حرف بیاد،کلاس اول بره،وغیره ازت جواب میخواد که خانواده م کو؟۱۱سال اختلاف سنی اصلا زیاد نیست به هیچ محبت وزبون چرب ونرم مردای اطرافت دل خوش نکن چون تعهدی بهت ندارن قصد ونیت خوبی ندارن مطمعن باش.سعی کن به زندگیت جور دیگه نگاه کنی قطعا همسرت ویژگی های خوبی داشته که شیش سال زندگیت دووم اورده وگرنه شیش ماه اول زندگیت تموم میشد.موفق و عاقبت بخیر باشی