2777
2789
عنوان

داستان زندگی دوست روستایی من که دانشمند فضایی شده😄

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر كي تو سازمان فضايي كار ميكنه ك دانشمند نيست اتفاقا ما ي مامور ب خدمت داشتيم از اونجا خيلي هم خنگ ...

ایشون فرق داره گلم. شرایطش رو که گفتم. کارمند اداری نیست. دکترای هوش مصنوعی از دانشگاه شریف داره. اونجا هم توسعه دهنده راهکارهای هوش مصنوعیه.

ولی این دختر واقعا بااستعداد و پرتلاش بود. کلاس پنجم که قرار بود آزمون تیزهوشان بدیم باباش نذاشت ثبت ...

چقدرم عالی چه جالب که بعد این همه مدت به یادت بوده و آیدی پیجت رو پیدا کرده

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

آفرین خیلی عالیه خدا برای همه بخواد الهی

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
ایشون فرق داره گلم. شرایطش رو که گفتم. کارمند اداری نیست. دکترای هوش مصنوعی از دانشگاه شریف داره. او ...

تعريف دانشمند مشخصه از اينهمه اساتيد و پژوهشگر توي ايران ميدوني چند تا دانمشند داريم؟

حالا ايشون پيشرفت كرده جاي خوبي درس خونده يا كار ميكنه و الي اخر ولي دانمشند نيست

تعريف دانشمند مشخصه از اينهمه اساتيد و پژوهشگر توي ايران ميدوني چند تا دانمشند داريم؟ حالا ايشون پيش ...

شما چرا اصرار داری این بنده خدارو سرکوب کنی من به عنوان یه هم وطن بهش افتخار کردم

اخه هر دو تون تو ی مدرسه بودید چطوری اون دانشمند شد شما موندی وسط

والله از فرزانگان تهرانم یه نفر مریم میرزاخانی شد. هر دو نفری که یه مدرسه درس می خونن که نباید حتما همپای هم پیشرفت بکنن! حرفتون یه کم عجیبه کلا

تو چرا دانشمند نشدی

🫤این چه سوالیه !چه ربطی داره، مگه همه باید دانشمند باشن😐.

واقعا سوالتون خنده داره😂، خب هر کسی مسیر زندگیش با دیگری فرق داره. هر کسی برای یه چیزی و کار متفاوتی آفریده شده.

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓