2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 108132 بازدید | 1340 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط این زنه ک داره از اول تاپیک غلط املایی ها رو یکی یکی می نویسه

خدا شفات بدههههه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

چقد قضاوتش کردید اسی رو!!!!

بنده خدا از زندگی باید لفت بده

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

هر ویژگی مثبتی داشته باشه من نمیخوامش شبیه پیرمرد هاست

دوستم امشب خونمون بود اختلاف سنی زیادی باشوهرش داره ولی اینقدر بهش رسیده امشب دیدم شوهرش چقدر شیک.چقدر مرتب و ماشاءالله به چشم برادری خوش قیافه...

خودت بهش برس

خودتم بدبخت نکن

میری اخرش یا رجوع میکنی

یا هم اینقدر سختی میکشی ک این زندگی برات میشه آرزو

میتونی ازش بخوای به خودش برسه

موهاش سفید شده رنگ کنه

اندامش درست کنه و...

به نظرم اگه واقعا به این نتیجه رسیدی که نمیتونی ادامه بدی بهتره جدا بشی.

به حرفای صد من یه غاز آدما هم توجه نکن که میگن مگه قبل از ازدواج نمیدونستی، چرا بچه آوردی؟، چرا ازدواج کردی اصلاً و...

چون به گذشته که نمیشه برگشت. پس این حرفا واقعا الان بیهوده و چرت هستن، به گذشته که نمیشه برگشت پس فقط ازش درس بگیر و زندگیت رو ادامه بده.

اتفاقا اگه تصمیمت برای جدایی یه تصمیم درست باشه و واقعا جدا شدن مناسبت باشه بعد طلاق فرش قرمز هم وجود خواهد داشت.

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

چی بگم آدم هایی مثل شما با ناپختگی هاشون فقط زندگی دختر و پسرای مردم و خراب میکنن همتون هم دیالوگ های مشترک دارین من از اول نمیخواستمش من مجبور شدم من دلم براش سوخت من نمیدونستم اینجوری میشه هیچکس رو نمیتونن مجبور کنن سر سفره عقد بگه بله میتونی کتک بخوری شکنجه بشی حتی کشته بشی ولی سر عقد با یه نه زندگی خودت و یه بدبخت دیگه رو نجات بدی میگفتی نه نمیکشتنت که بعدشم در حال حاضر هیچ پسر جوون درست و حسابی ای سراغ شما نمیاد با یه بچه و یه طلاق و...اینکه زندگی خودتون رو یه بچه رو خراب کنید فقط خودخواهیه و دلیلشم اینه که از اول مقتدر نبودی

استارتر خونه ای که ساختی

مردم شوهر خوبیه

بچه ام داری

بابای خوبیم برا بچه ات هست

خانواده خوبیم داره

رو ویرون نکن

بعدها حسرت خونه اتو میخوریا

بخدا این دوره زمونه مرد سالم خیلی کم شده

تازه مردی که بتونه بابای خوبیم برا بچه ات باشه

لطفا از تصمیمت برگرد

حداقل راحتم

بخدا که نیستی،یه مدت دور باش بشین خوب فکر کن ،تو الان فقط برای خودت تصمیم میگیریم اگه قرار به این بود باید زودتر این تصمیم رو میگرفتی تو در قبال اون بچه آینده اش مسئولی اون بچه هم پدر هم مادر میخواد تو نمیتونی الان فقط به خواسته خودت فکر کنی چون اون رو تو آوردی با خواست خودش نیومده حالا هر طور که بوده ،اگه همسر خوبیه به خودتون فرصت بده تو الان تحت فشاری و زایمان و عوارض بعدش این رو بیشتر کرده از نظر روحی روانی بهم ریختی بخودت فرصت بده بهش بگو که میخوای یکم دور باشی فکر کنی تا حالت بهتر باشه توقعاتتو بگو خواسته هاتو بگو توام یکم تلاش کن بخاطر خودت و بچت،فقط الان حال روحیت بده خیلی بد شاید قبلاً دوستش نداشتی اما شرایط و حالت بدترش کرده بخدا بعد طلاق چیزای خوبی ممکن پیش نیاد

یاد کلثوم افتادم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بعضیا چقدر بد حرف زدن و قضاوت کردن .

بعضیا بلد نیستن درست صحبت کنن

شاید جا تو بودن کاری که تو میکردی میکردن

فقط چونکه زندگیشون متفاوته الکی حرف میزنن

چرا ازدواج چرا بچه

کاش بچه ناخواسته برا خودشونم پیش بیاد بفهمن هر روش جلوگیری درصد خطا داره