2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 108132 بازدید | 1340 پست

بیجا کردی ازدواج کردی حالا ب درک ازدواج کردی با کاندوم اشناییت نداشتی؟قرص نمیدونستی جیه

چجور ازش متنفر بودی باهاش رابطه داشتی

این چرتوپرتا جیه مبخوای باهاشون خودتوتوجیه کنی هیچکس بزور مجبورت نکرد بچه دار بشی ک الان زندگی ی طفل معصومو خراب کنی با خودخواهیت

نهایت اون بچه بی مادر بزرگ میشه یا زیر دست نامادری ولی چنان ازت متنفر میشه بخاطر خودخواهی ک تو درحقش کردی

فکرم نکن بعد طلاق اوضاع بدات گل و بلبل میشه تازه شردع بدبختیات هست چون ی بچه این وسطه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم اصلا نمیدونم چندسالتهولی آدم گاهی قدر داشته هاش رو نمیدونه و دوسشون نداره میخواد بره ...

اینقدر بهش نگو بمون مثل من که نخواستم و. موندم آخرش همه چیم به گام رفت

به خدا چنین مردابی کم گیر میاد

میدونی من از چی مشکوکم. اسی با کمال آرامش داره جواب توهینها رو میده صفحه شش رو بخون

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

خیلی خوبی بعد از ۶ سال یادت افتاده شوهرتو نمیخوای البته مردایی که زن بچه سال میگیرن حقشونه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

گویا اسی فکر میکنه قرار تو ۲۴ سالگی جاودان بمونه و قرار نیست بره بالای ۳۰ و بالاتر 😏

دقیقا

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

وافعا نمیدکنم بعضیا انقددددد داخل نعمت هستن چرا انقد ناشکری میکنن دوسش ندارم ازش خوشم نمیاد نترس ماه ...

اون جمله اخرو باید با طلا همه جا نوشت

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عزیزم به عنوان یه زن میدونم که چقدر دوست داری با کسی که دوستش داری زندگی کنی و چه چیزهایی دلت میخواد...اما اگر جدا بشی شک نکن که پشیمون میشی خیلی هارو دور و برم دیدم که میگم..خودتو از چشم ننداز تا براش عزیزی سعی کن یه سری شرط ها بذاری که بتونی راحت تر زندگی کنی و تا میتونی تراپی و مشاوره برو...الان عوارض افسردگی بعد زایمانتم هست

حرفات برام عجیبه!!!!

میگی مثل پیرمرداست درحالیکه بیچاره فقط۳۵ سالشه مگه معتادباشه که توی سن شبیه پیرمردا شده باشه بعداین مردغرور وعزت نفس نداره اونم مردای مغرور اهوازی !!!

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

استارتر اگه بچه نداشتی واقعا تشویقت میکردم که جدا شی

یه جورایی زندگیت شبیهه به منه

ما هم دوازده سال اختلاف داریم ،که البته اینش خیلی مهم نیست ،مهم تفاهم و دوس داشتنه

اما خوب تا دلم باهاش صاف نشد ،نزاشتم بچه دار بشم

الانم مشکلات هست اما اصلا به جدایی فکر نمیکنم ،به اینکه نباشه رو این کره ی خاکی زیاد فکر میکنم اما طلاق واسم راه نیست میدونم