دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4473 عنوان میخوام یه موجود 416 بازدید | 59 پست عجیب و ناشناخته بهتون معرفی کنماین شما و این مننننننبنده تنها موجودی هستم که تو این هفته که گذشت سرجمع ۴ ساعتم نخوابیدمنمیدونم چطوری زندم ولی جزء معجزات هستم مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه.... امروز | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4473 اخه چجوریییی😂 خودمم نمیدونم واقعا🥲😂فقط میدونم انگار با یچیزی سنگین کوبیدن تو مغزمکلا دیگه مغزی احساس نمیکنم تو سرم انگار دمپایی تو کلمه😂 مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4473 من اگه نخوابم میمیرم من خیلی به درد پرستار بودن یا پلیس بودن میخورم😂 مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4473 وای چجور من نخابم میمیرم خواهر من سیستم بدنم یه مدلی شده اگه بخوابم مغزم تعجب میکنه😂انقدر بیدار موندم دیگه یه ساعتم که میخوام بخوابم وسطش پنج شیش بار بیدار میشم مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
zeynab_hyttt عضویت: 1404/08/21 تعداد پست: 70 خواهر من سیستم بدنم یه مدلی شده اگه بخوابم مغزم تعجب میکنه😂 انقدر بیدار موندم دیگه یه ساعتم که میخ ... وای چجور اخه حوصلتو سر نمیره من معمولا وقتی حوصلم سررفته بره میخابم
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4473 وای چجور اخه حوصلتو سر نمیره من معمولا وقتی حوصلم سررفته بره میخابم انقدر میزان هیجان زندگیم بالاست نمیزاره حوصلم سر برههرروز یه بدبختی دارم مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
zeynab_hyttt عضویت: 1404/08/21 تعداد پست: 70 انقدر میزان هیجان زندگیم بالاست نمیزاره حوصلم سر بره هرروز یه بدبختی دارم وای خوشبحالت ک ایقد هیجان داری من همش تنهام
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 45597 فقط بيخوابي يا پر انرژي هم هستي؟بيخوابي نشونه خوبي نيست ذوق نداره
شایدبیدمجنون عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 995 من در امتحانات نهایی آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.
عروسکشرقی عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 6238 منم دخترم وقتی دنیا اومد تو آن ای سیو بستری کردن یک هفته قبل و باید پیشش میموندم ۱ هقته تمام ۵ ساعتم نخوابیدم
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4473 فقط بيخوابي يا پر انرژي هم هستي؟بيخوابي نشونه خوبي نيست ذوق نداره ذوق نکردم عزیزمپرانرژی نیستم افسردگی دارمذهنم زیادی درگیره نمیتونم بخوابم میخوام بخوابم از خواب میپرم انقدر خواب وحشتناک میبینم مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....