2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 103635 بازدید | 1331 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای وای وای زن علیه زن الان توهین کردی بهش چی به دستت اومد ؟

چه توهینی کردم

اون موقع که این پست رو نوشتم رخت خوابش رو ریخته بود وسط و هی مرده بهش میگفت درخواستمو قبول کن قبول کن کارت دارم اینم هی تکرار نیکرد حرف زشتش رو

عزیزم به نظرم ممکنه شما بعد زایمان افسردگی گرفته باشید چون شش سال هست تواین زندگی بودی

ممکنه خستگی بچه داری یا افسردگی پس اززایمان یا کم خونی و....باعث گرفتن این نصمیم شده باشه

یک مدت منزل مادرتون بمونید نه به عنوان قهر

استراحت کن اگر افسرده ای روانپزشک برووداروبخور

بعد همه ی اینها تصمیم بگیر

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

تو که اینقدر نادونی و نمیفهمی هزار و یک علم به جز رمالی در زیرشاخه روانشناسی وجود داره که میشه با او ...

خدا شفات بده مثل اینکه اجنه در تو هم رخنه کردن...بسم الله الرحمن الرحیم

اتفاقا عمه منم مثل تو نادون و بی سواده صبج تا شب دنبال عکس دوتایی مردم برای استاد جنش میگرده🤣🤣

باور کن تو خیلی از زندگیها عشقی وجود نداره گول فیلمها و اطرافیان رو نخور. یه مدت بعد ازدواج عشق کمرنگ میشه وادما بنا به دلایل متعددی به زندگی کنار هم ادامه میدن. دختر خوب باور کن پشت زندگی بعد از طلاق هیچی نیست. جز گرفتاری. اگه شوهرت ادم خوبیه ، کار میکنه اهل مواد و زن نیست نزار زندگیت بهم بخوره. شاید تو بعدها با کسی آشنا شدی که دوسش داری اما آدم خوبی نباشه به این فکر کردی؟

چه توهینی کردماون موقع که این پست رو نوشتم رخت خوابش رو ریخته بود وسط و هی مرده بهش میگفت درخواستمو ...

توهین از نظرت اینه که فحش بدی ؟ سوال پرسیدن که ایشونم جواب داد مشکل اون مرد نادانه که از شرایط سوء استفاده میکنه

بخدا ادم از گفتگو با بعضی کاربرا میترسه .یا چون مجازیه و کسی کسیرو نمیبینه و نمیشناسه بخودشون اجازه میدن بی شخصیت باشن و هرچی که لایق خودشونه بار طرف مقابل کنن یا تو دنیای واقعی هم همینطوری هستن.این دسته واقعا وحشتناکن