2777
2789
عنوان

ظهور نزدیک است اگر خدا بخواهد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

محکم باش و هر لحظه از خدا بخواه که زنده باشی و ببینی .خیلی نزدیکه شده نماز بخونیم و استغفار کنیم .

نمیاد ببین کی گفتم این و برا خودت سیو داشته باش

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

تو از کجا میدونی

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

همه ی انبیا و ائمه اومدن که بشارت ظهور منجی خدا امام زمان مارو بدن🥹🥹🥹🥹ما باید خداروشکر کنیم تو دوره ی امام زمانیم

ان شالله بزودی ظهور امام زمان و ببینیم

باید بخونیم واجعل لنا فی ذلک الخیره

برای حفظ دین دعای غریق و بخونیم یا الله یا رحمن و یا رحیم

یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

همه ی انبیا و ائمه اومدن که بشارت ظهور منجی خدا امام زمان مارو بدن🥹🥹🥹🥹ما باید خداروشکر کنیم تو د ...

احسنت به این انرژی مثبت

احسنت .

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

نمیاد ببین کی گفتم این و برا خودت سیو داشته باش

گفتن شما و نگفتن شما

تاثیری در اصل حقیقت نداره

ماهیت حقیقت خدا رقم میزنه جانم.

به فکر خودت باش دوست عزیز

تا دیر نشده .

یعنی همه باید به فکر خودمون باشیم .

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اینم به یاد حضرت فاطمه که این روزا واقعا سازمان یهود داره با برنامه ریزی شبهه تو دل جوونا و شیعه میندازه و دنبال تفرقه بین شیعه و سنیه از طریق شبهه توی شهادت حضرت فاطمه

که خدا گفته دلیل خلقته آفرینشه

به صلوات حضرت زهرا دقت کنید

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر مستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک

سر پنهانی درباره ی حضرت فاطمه هست که فقط خدا میدونه و روز محشر همه غافلگیر میشن و تازه به معرفت و جایگاه حضرت فاطمه پی میبرن خوشبحال عاشقانش🥹🥹🥹

بیا که دیده ی دنیا ماهگون گردد
حریر دامن صحرا لاله گون گردد
بیا که بی تو سر آمد صبر مظلومان
یهود و دشمن زهرا واژگون گردد