2777
2789
عنوان

ظهور نزدیک است اگر خدا بخواهد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خیلی زوده برای ظهورب نظرم باید چهره خیلیا رو بشه بعد ظهور اتفاق بیفتههنوز نشونه خاصی نیستمن مطم ...

شما زنده باشید از این حوادث یا خیر

که ان شاءالله باشید و ببینید

رو نمیدانم چون غربال های مدام سنگین تر میشن .

اما بله ظهور راحت اتفاق نمیفته

خیلی چیزها رو میشه

و الان بسیاری از علائم در منطقه

اعم از گرانی و جنگ و پدید آمدن دشمنی ها و

به وقوع پیوسته .

تا قبل ظهور اوضاع بدتر بشود

بهتر نمیشود

تا ....

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

کاش زودتری حضرت ظهور نمایند با این گرونی و تورم دیگه آخر خط هستیممیگن علمای دین هم جلوی حضرت قیام می ...

بعضی از علمای فاسد و دنیا خواه و فاجر بله

نه همه ایشان

که افراد مخلص و پاک و خدا ترس هم زیاد هست .

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

شما زنده باشید از این حوادث یا خیر که ان شاءالله باشید و ببینید رو نمیدانم چون غربال های مدام سنگین ...

نه این اتفاقا خیلی کوچیکه در برابر ۸ میلیارد ادم

خیلی منطقی نگاه کنی اصلا زمانش نیست

من خودم باشم دوست ندارم الان ظهور کنه

چون فایده ای نداره

زمانی باید بیاد ک جهان غرق در اشوب و بدبختیه

مثل جنگ جهانی سوم

و اینکه انسان هنوز خیلی چیز هارو کشف نکرد علم داره ب سرعت بالا میره

دنیا و عصر جدیدی در انتظارمونه

۴ میلیون سال زمان کمی نیست ک انسان ها دارن زندگی میکنن

ولی با این حال هنوز زمانش نیست اصلا

شما زنده باشید از این حوادث یا خیر که ان شاءالله باشید و ببینید رو نمیدانم چون غربال های مدام سنگین ...

و در اخر میگم تا ۵۰ سال اینده معلوم نیست چی در انتظار جهانه همه چیز بشتگی داره

و مورد دیگه جا انداختم

اگ الان امام زمان بیاد کسی باورش نمیکنه قطعا حتی با معجزه چون مردم میگن علمه

زمانی خدا اون رو میفرسته ک شاید جمعیت جهان ۱ هشتم الان هم نباشه و خیلیا مردن و در بدبخی زندگی میکنن🥺

و در اخر میگم تا ۵۰ سال اینده معلوم نیست چی در انتظار جهانه همه چیز بشتگی داره

نه نمیتونید عدد بدید

خیلی چیزها در سال های نزدیک

پیش رو مشخص میشه .

فقط باید در هر لحظه آماده بود .

و مورد دیگه جا انداختماگ الان امام زمان بیاد کسی باورش نمیکنه قطعا حتی با معجزه چون مردم میگن علمهزم ...

خدا بلده چه طور امر خودش

و اخرین ذخیره و مصلح کُلش رو به اثبات برسونه

نه این اتفاقا خیلی کوچیکه در برابر ۸ میلیارد ادمخیلی منطقی نگاه کنی اصلا زمانش نیست من خودم باشم دوس ...

زمانش شما مشخص نمیکنی

خدا اذن ظهور میده

الان شرایط دنیا و منطقه رو به سختی میره

و باید صبر کرد و استقامت داشت و

بابت داشته مون شاکر باشیم

از این که خدا ما رو تو این زمان انتخاب کرده .

ان شاءالله باشیم و شاهد این عصر طلایی بمونیم.

بزرگترین دعا و آرزوی من اینه که:

امسال همه با هم ظهور امام زمان رو جشن بگیریم!

و همه بریم خدمت امام زمان

مستقیم از امام درس بندگی خدا و چگونگی به دست اوردن همه خوبیها و فضیلتهای اخلاقی

و رسیدن به سعادت دنیا و آخرت رو یاد بگیریم.

بریم با مهربانترین فرد عالم

غم فراق و هجران رو مستقیم در میون بذاریم

و مورد مهر و محبت بی واسطه امام زمان قرار بگیریم

و بعد از سالها غم و ترس و اضطراب و نگرانی،

به آرامش واقعی و خیر و عافیت دنیا و آخرت در خدمت امام برسیم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

الان خیلی زوده برای ظهورب نظرم باید چهره خیلیا رو بشه بعد ظهور اتفاق بیفتههنوز نشونه خاصی نیستمن مطم ...

بگوئید ظهور نزدیک است، تا فرج نزدیک شود:
امام کاظم علیهالسلام فرمودند:
«اگر به ما بگویند این امر ( #ظهور) تحقق نمیپذیرد، مگر بعد از دویست یا سیصد سال و آن را دیر ببینیم دلها دچار سختی و قساوت گردد. بگوئید چه زود است چه نزديک است و بدينگونه دلهای مردم اُنس ميگيرد و آرامش میيابد و فرج نزديک میشود».
الکافي ج ۱، ص ۳۶۹
الوافي ج ۲، ص ۴۲۸
بحار الانوار، ج ۵۲، ص ۱۰۲
الغيبة (للطوسی) ج ۱، ص ۳۴۱
اَللّاهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج وَ الْعافیَةَ وَ النَّصْر.
به حق اسمای حسنای الهی.
به حق قرآن و اهل بیت و به حق و اضطرار حضرت زینب.
خدایا، سال 1402 را سال ظهور امام زمان قرار بده ،
و به امام و همه دوستان و محبانش، در دولت پربرکتش، عمری طولانی، سلامتی، عافیت و نعمت عنایت بفرما.
به رحمت بینهایتت، ای مهربانترین مهربانان.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

انهم یرونه بعیدا و نراه غریبا

عزیزم امید به خدا به حق حضرت زینب ما نسل ظهوریم

ظهور ناگهانی کلمح البصر

اتفاقا نشونه های زیادی هست گلم

ما باید به نزدیکی ظهور امید وار باشیم

من دلم خیلی روشنه ان شالله بچه های ما زمان پادشاهی امام زمان دوران جوونی شون و بگذرونن

نه این اتفاقا خیلی کوچیکه در برابر ۸ میلیارد ادمخیلی منطقی نگاه کنی اصلا زمانش نیست من خودم باشم دوس ...

آیت الله بهجت میفرمودند ظهور رو طلب کنین الآن که در عافیت هستین.
اونوقت این همه مشکلات تو دنیا هست شما میگین باید جنگ جهانی هم بشه!