2777
2789
عنوان

ظهور نزدیک است اگر خدا بخواهد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به امام زمان خیلی اعتقاددارم اما زیادمذهبی نیستم مثلا حجاب کامل ندارم،پارسال یه شب دلم گرفته بودکلا حالم مدتی بدبودقبلش که حالم بدتربودهرشب باامام زمان حرف میزدم بعداون یه شب خوابیدم اصلا بدون اینکه اون شب فکزامام زمان باشم خواب دیدم امام زمان ظهوزکرده و کشورهای عربی به ماحمله کردن خیلی وحشتناک بودو مااگرذکر نمیگفتیم شمشیرهای اون ها مارومیکشت یادمه تا میخاست بهم شمیشیر بخوره فقط ازته دلم یه ذکر می گفتم وخداروصدا میزدم وقتی بلندشدم نزدیک اذان صبح بودنمیدونم چرا به دلم خورد امام زمان ظهوزمیکنه تامدتی که ماهستیم البته تاریخ دادن اشتباه هس چون گناهه حتی خود حضرت هم خبر ندارخ،چندتا سوال داشتم اگرکسی مطالعه درمورد ظهوریتونخ جواب بده ممنون میشم

یعنی واقعا ظهور نزدیکه؟طلوع میکند آن آفتاب پنهانی ز سمت مشرق جغرافیای عرفانی....

ببینید زمانش هیچکس نمیدونه. اما علائم ظهور روزبه روز داره بیشترمیشه من یادمه بچه بودم میگفتن یکی ازعلایم ظهور اینکه زن ها شبیه مردها میشن ،مرذها شبیه زن ها،همه میگفتن مگه میشه،یامیگفتن روزی میرسه اگربگی من نمازمیخونم و...همه مسخره ات میکنند دین داری سخت میشه که این اتفاق ها افتاده

من به امام زمان خیلی اعتقاددارم اما زیادمذهبی نیستم مثلا حجاب کامل ندارم،پارسال یه شب دلم گرفته بودک ...

چه ذکری میگفتید

یادتون هست ؟

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»