2777
2789
عنوان

بنظرم زندگی مریم مومن چشم میخوره

604 بازدید | 37 پست

از وقتی عکس و فیلماش پخش شد تو همین سایت کلی تاپیک ،حسرت زندگی و شرایطشو خوردن و واقعا هم چشمی بود عکساشون و شوهرش و خودش.

مجلسش خیلی لاکچری بود.

و اون جمله ک گفت :دست راستم ب سر عاشقا...

با اینکه از نهایت مهربونیش و قلب پاکش بود ولی برای خیلیا ک عشق شکست خورده داشتن حسرت بود

تو همین سایت از تاپیکا برداشت کردم

فراوون همه حسرت کشیدن

این اتفاق برای عاطفه گلمنگولی بلاگر اینستا هم افتاد

ب محضی که عکسای خونه جدیدشو گذاشت، نی نی سایت تاپیکا ترکید و همه از خونه زندگیش و خوشبختیش نوشتن طفلک چند ماه بعد جدا شد و همش چشماش اشکی بود البته این سایت فقط گوشه ای از واکنش های مردمو نشون میده و زیر پستاش هم پر بود

ایشالا مریم مومن از چشم دور باشه زندگیش وخوشبخت بشه🧿🧿🧿

خلاصه که شرایط مردم و مملکت طوری نیست که خوشبختی مونو خیلی نمایش بدیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنجکاو شدم برم ببینم کیه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

جمله اخرت 👌👌👌

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

مریم مومن خیلی سختی گشیده زندگینامشو گوش بدی پدر نادرش جدا شدن و حتی نون شب نداشتن و..

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من موندم چرا زندگی خارجیا چشم نمیخوره فقط ما ایرانی ها هستیم که اینطور فکر میکنیم اسی منظورم تو نیستی ولی من کم تو کامنتهای ویدئوش ندیدم که بگن اخرش معلوم میشه فلان بهمان خب لامصبا ی بار تصور کنید آخرش هم قشنگه

جمله اخرت هم مخالفم

منم جگرم برای مردمم کبابه ولی کسی که از خوشبختی دیگران ناراحت بشه حسرت بخوره باید خودش و کنترل کنه مقصر امثال مریم مومن نیستن

ایشاالا خوشبخت بشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد