2777
2789
عنوان

بنظرم زندگی مریم مومن چشم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 37 پست
اونا که به طلاق عادت دارن.. سلبریتیاشون فکر نکنم کسی باشه که یه زندگی سالم داشته باشه.. اونا خودشون ...

نگفتم طلاق نمیگیرن بنظرم دلیل طلاق گرفتن خیلی مشکلات عمیق تری هست تا دلیلی مثل چشم خوردن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی گفته رایگان بوده؟

واااا همه میدونن

همشو تبلیغ میکنه مشخصه رایگان

اونا خدمات رایگان میدن اینم تبلیغشون میزاره

ارایشگاه،تالار،لباس عروسش

حتی تا پاکسازی قبل عروسیشم تبلیغ کرد😐

بله درسته با توجه به محتوای تاپیک من فقط از این دیدگاهش گفتم.. چون تو زندگیم پیش اومده که یکی حتی مث ...

ببین منم بهش اعتقاد دارمااا

ولی منظورم اینه باعث مشکلات خیلی بزرگ نمیشه خدا از همه چیز بزرگتره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین منم بهش اعتقاد دارمااا ولی منظورم اینه باعث مشکلات خیلی بزرگ نمیشه خدا از همه چیز بزرگتره

درسته همینطوره

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

امسال خیلیا ازدواج کردن تنها زوجی که به دلم نشست همینا بودن با اینکه زیاد از بازیش خوشم نمیومد ولی خیلی خوشحال شدم براش چون سختی زیاد کشیده بود شوهرشم به ظاهرش میخوره آدم خوبی باشه ایشالا واقعا همینطور باشه

امسال خیلیا ازدواج کردن تنها زوجی که به دلم نشست همینا بودن با اینکه زیاد از بازیش خوشم نمیومد ولی خ ...

دقیقااا منم بین تمام زوجا اینا فوقالعاده ب دلم نشستن و کیف کردم بعد اینا با کلی اختلاف هادی کاظمی و سمانه پاکدل