2777
2789
عنوان

شوهر من دلش میخواد

724 بازدید | 59 پست

فقط با خودش بهم خوش بگذره. خدایی هر کاری هم میکنه ولی من به خانوادمم احتیاج دارم .ولی اون فک میکنه من اونارو ترجیح میدم بهش وقتی میگم نیاز دارم ببینمشون

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نسبت به شوهرم اینجوریم،حتما کاری کردی حساس شده

نمیدونم والا .از اول اینجوری بود .الان ۱۲ ساله اینجوریه .مثلا میگم یه روز میخوام بمونم خونه بابام.خودش که نمیمونه بعدشم میگه همیشه بقیه رو به من ترجیح دادی

منم نسبت به شوهرم اینجوریم

ولی اون اصلا با من و بچه هام بهش خوش نمیگذره متاسفانه بابقیه بیشتر بهش خوش میگذره تا با من

یه بار نشده فقط خودمون بریم بیرون سفر یا تفریح

هیچوووووقت

نه اصلا اینجوری نیس... زیاد به قوم شوهر بها نمیدم

کآری به قومش ندارم.خود همسر منظورمه

نه همسر من اینحوری نیست برعکس خیلی وابسته به مادر و پدر منه

اگه یه روز نرم یا زنگ نزنم بهشون گیر میده

اکثر اوقات دوسداره بریم اونجا

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
منم نسبت به شوهرم اینجوریم ولی اون اصلا با من و بچه هام بهش خوش نمیگذره متاسفانه بابقیه بیشتر بهش خ ...

من برعکس. حتی تو دونفره هامون تو ذهنم دنبال جای خالی پدر و مادرم. راستش از بس محدود و سخت میزاره برم خونه پدرم اینا .شاید اینجوری شدم

نه همسر من اینحوری نیست برعکس خیلی وابسته به مادر و پدر منه اگه یه روز نرم یا زنگ نزنم بهشون گیر مید ...

نعمت بزرگی داری .قدر بدون تو رو خدا .شوهر من میگه ماهی یبار .مثلا اول هر برج نوبته اینه که بریم .مثلا اگه روز مادر بیفته اون وسط دیگه نمیاد😪

من اینجوریم 🤣🤣

کاری کردم همسرمم مثل خودم شده

الان دوتایی این مدلی هستیم 😅🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من اینجوریم 🤣🤣کاری کردم همسرمم مثل خودم شدهالان دوتایی این مدلی هستیم 😅🤣

اخه چررررا .من آدمی هستم که خیلی خانواده دوستم .حتی نسبت به خانوا ه شوهرم هم حساسم .ولی اون نسبت به خانواده خودش هم سرده و فقط رابطه خودمون ۲ تا براش مهمه