2777
2789
عنوان

شوهر من دلش میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 59 پست
خوش به حالت قدر بدونمن اگر به شوهرم بگم بریم بیرون، میگه با مامان بابات برومامانمم میگه شوهرت دادم خ ...

ای خدا تا حالا به برعکسش فک نکردم .ببین تو ا ج خستگی هاش از خوابش می نه مارو میبره بیرون و تفریح و مسافرتای خیلی خوب .همش رستوراننننو فلان .ولی اصلا بهم خوش نمیگذره ته دلم .چون میگم چه فایده وقتی واسه رفتن به خونه بابام محدودم .از اون ورم خانوادم همش منتظرن من برم .هر هفته سوال میپرسم نمیاین؟ بخدا گیرررر گردم بین اینا حالا ببین کار شما سخت تررره یا من😏🤣

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

🤣🤣🤣حالا من خیلی فراتر از این حرفاممن معتقدم بعد ازدواج خانواده اش فقط منم بقیه فک و فامیلن فقط 🤣 ...

بخداشوهر منی .شما باید قسمت هم میشدین🤣شوهرم فقط منو بچمو خانوادش میدونه .و توقع داره منم اینجور باسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره اصلا در نداره من بهش میگم من تو و بچه ها اولویتتم هستینولی نیاز دارم پیش اوناهم برممنم مثل شما ا ...

🤗فک کردم تو این دنیا فقط منم که این حسو دارم .بخدا منم دوست ندارم هرروز و هر هفته برم اونجا ولی دوست دارم اگه یه وقتی نیاز شد زودتر برررم.ببین مخصوصااین که فامیلامون بشدت پر رفت و آمدو تو این چیزا سوال جواب زیاد میکنن .

سهیلا نیومد؟ چرا شوهر سهیلا نیس

اووووو از کیه سهیلا نیومده خونتون .یا میبینمم میگن چه عجبببب

🤗فک کردم تو این دنیا فقط منم که این حسو دارم .بخدا منم دوست ندارم هرروز و هر هفته برم اونجا ولی دوس ...

چقد تو مني دختر😢😂

خانواده منم همینن

همیشه یادمیکنن،بعد بمامانم میگه عمه ات يا داییت يا هرکسی داشت یادت میکرد

من اینجا پای تلفن خودخوره میکنم میگم وای کاش بلند شم یه یر برم و بیام

آخه خونه ما تا خونه مامانم اینا 10دقیقه راهه

ولی من باید فقط آخرهفته ها میرم

البته من وقتی شوهرم سرکار میرم بدون اطلاع دادن بهش

بعضی وقت ها میفهمه

سرسنگین میشه

آخه بگو مرد حسابی مگه چی میشه

اصلا درکش نمیکنم اصلا

حالا اصلا با خانوادم بدم نیستا خیلی هم خوبه

بخداشوهر منی .شما باید قسمت هم میشدین🤣شوهرم فقط منو بچمو خانوادش میدونه .و توقع داره منم اینجور باس ...

همسر خودمم الان اینجوری شده

البته من درونگرا نیستم

ولی همسرم درونگراس

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چقد تو مني دختر😢😂خانواده منم همیننهمیشه یادمیکنن،بعد بمامانم میگه عمه ات يا داییت يا هرکسی داشت یا ...

وای خیلی بده اون حس لامصب که نمیتونی بگییییی به کسی و داره ار درون داغونت میکنه .من راهم دورررره وگرنه اگه عین تو بود که دردی نداشتم .خودشم میگه راشکن دورترها وگرنه هرروز میرفتی منو انقد گیر نمیدادی .الانم دارم رانندگی یاد میگیرم که خودم هر هفته ب م و بیام کیف کنم و دیگه منت نکشم.من رام دوره که انقدم ناز داره

چقد تو مني دختر😢😂خانواده منم همیننهمیشه یادمیکنن،بعد بمامانم میگه عمه ات يا داییت يا هرکسی داشت یا ...

خونه بقیه فامیل چی ؟ میری؟ من چند تا اقدام دارم اینجا اگه هرروز هم برم چیزی نمیگه .فقط خانوادگی نمیاد

بارها شده میگه بگو خانوادت بیان اینجا هرروز برو ولی نمیشه که اونا بخاطر ما شهرشون عوض کنن.اصلا نمیان اونا

شوهر شما گناهی نداره از خستگی راه مینالهوگرنه مشکلی نداره

چمیدونم .اره بیشتر خسته راهه و این که خب غیر اجتماعیه با رفتن مم مشکلی نداره اصولا ولی خودش نمیاد جایی .مثلا خونه دایی خاله عمو هر جا برم تنهایی هیچی نمیگه .بشرطی که نگم تو هم بیا .خب چرا نمیزاره بری خونه پدرت وقتی نزدیکین؟

چمیدونم .اره بیشتر خسته راهه و این که خب غیر اجتماعیه با رفتن مم مشکلی نداره اصولا ولی خودش نمیاد جا ...

قصیه اش طولانیه

من اوایل روزی صدبارم هرجا میرفتم مشکلی نبود

روزی هزار تا هم مهمون میومد

خودش روزی هزار بار خونه مامانش اینا خونه مامان من اصلا اینجور ادمی نبود

بعد یه شکست شوهرم افسردگی گرفت

بعد از اونم وسواس شدید

به حدی بگم شدید که دیگه ماه به ماه از تو خونه بیرون نمیرفت

سه سال اصلا خونه هیچکس پا نگذاشت

هههی خواهر

الان داره بهتر میشه

ولی خب به خاطر وسواسش من محدودیم تو رفت و امد

باید زیر نظر خودش باشه

درکش یکم سخته🥴

قصیه اش طولانیهمن اوایل روزی صدبارم هرجا میرفتم مشکلی نبودروزی هزار تا هم مهمون میومدخودش روزی هزار ...

ای بابا .ایشا...که زود خوب شن .پس مشکلش چیز دیگس .و امیدواری که عین قبل بشه .شوهر من از ازل تا ابد همین بوده😏

ای خدا تا حالا به برعکسش فک نکردم .ببین تو ا ج خستگی هاش از خوابش می نه مارو میبره بیرون و تفریح و م ...

تو دو طرف میخوانت

خودت دلتو از یه طرف ببر، تا با اون طرف خوش باشی

منو دو طرف نمیخوان😅

مطططططمئن باش صدددد درصد، اگر هرروز بری پیش مادر پدرت، اونا پس ت میزنن

چون دیر به دیر میری هی میپرسن

من تجربه کردم. اوایل تولد پسرم، شوهرم نمیذاشت برم پیش مادر پدرم. فوقش ماهی یک بار. البته خودشم منو جایی نمیبرد و میگفت همین که تو خونه نون و آبت هست، خوشحال باش

من له له میزدم برم پیش مادر پدرم

ولی وقتی شوهرم بعد یه مدت خودش شل کرد، دیدم دیگه اونور هم احترامی ندارم. میگم میخوام بیام مادرم میگه نیا این هفته. کار دارم بچه هات اذیت میکنن و...

تو دو طرف میخوانتخودت دلتو از یه طرف ببر، تا با اون طرف خوش باشیمنو دو طرف نمیخوان😅مطططططمئن باش صد ...

نمیدونم وافعا حرفت واقعا درسته .بخاطر دیر به دیر رفتنم شاید انقد داریم له له میزینیم.کاش یه فرصتی پیش بیاد و زیاد برم و مامانم بهم بگه نیا تا بلکه دلمو یک دله کنم