فقط با خودش بهم خوش بگذره. خدایی هر کاری هم میکنه ولی من به خانوادمم احتیاج دارم .ولی اون فک میکنه من اونارو ترجیح میدم بهش وقتی میگم نیاز دارم ببینمشون
🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نه شوهر منم با پدذو مادرش خوش نمیگذره با دوست و اشنا بهش خوش میگذره تو هم بخاطر پدرومادرت زندگیتو خ ...
نه نه اصلا اینجوری نیس بخخخدا که بخوام هز جا برم اونا هم باشن.من توقع دارم رفتنم به خونه پدرم نوبتی نباشه .شاید من خواستم یه هفته زودتر برم .شاید خواستم روز مادر و پدر برم کنارشون .ولی همسرم میگه ماهی یبار سر نوبت داری میری دیگه .و اگه پافشاری کنم دعوامون میشه و میگه اونارو ترجیح میدب
خب پس شاید چون درونگراست اینحوریه اخه من خودمم درونگرام زیاد معاشرت دوسندارم فقط با خانواده خودم اوک ...
راه دوره منم توقع ندارم هر هفته برم .ولی این که نوبتیه و اگه یه زمانی احتیاج شد تو ماه دوبار برم نمیبره این اذیتممیکنه و باعث میشه از بقیه چیزای مثبتش چشم پوشی کنم😪انقد باهاش صحبت کررررردم فایده نداره خواهر
نه نه اصلا اینجوری نیس بخخخدا که بخوام هز جا برم اونا هم باشن.من توقع دارم رفتنم به خونه پدرم نوبتی ...
خونتون با خونه پدرت فاصلش دوره؟
اگه نزدیکه ک آره حق باتوعه آدم بعضی وقتا دلش میخاد خونه پدرش بره حتی اگه شده یک ساعت شوهرت حق نداره نوبت یزاره مگه موقع عقد ک میرفتی خونشون با نوبت میرفتی ک الان خونه پدرت نوبتی شده؟
چیکبار میکنی؟ من تو بقیه موارد اصلا مشکلی ندارم باهش .بشدت چشم پاک و مسوولیت پذیر و آقا ست و دوسم داره .خسیس نیس .هر کاری بخوام میکنه برام .بجز مهمونی و رفتن به خونه کسی
دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم (( پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4