2777
2789

مهاجرت نکردیم🙂

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

واقعا بریدم

من تا حالا داشتم برای آیلتس میخوندم

باید سوئیچ کنم رو تافل

تافلم که فرمتش عوض شده

خدا😭

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بریدممن تا حالا داشتم برای آیلتس میخوندمباید سوئیچ کنم رو تافلتافلم که فرمتش عوض شدهخدا😭

تافل چطوری فرمتش عوص شده ینی

منم میخوام برای تافل بخونم

این چیزارو باید لینکدین و توییتر بپرسی نه نی نی سایت😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
تافل چطوری فرمتش عوص شده ینیمنم میخوام برای تافل بخونم

از ژانویه کلا قراره تغییر کنه

لیسنینگ و ریدینگ adaptive میشه

بخش listen and repeat اضافه میشه

و یه سری چیزا دیگه که انقدر عصبی بودم بررسی نکردم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

کاش به جای پروسه بدبختی پروسه مهاجرت داشتم ولی حیف آیلتس هم که دیگه گفت آزمونش تو ایران برگزار نمیشه

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

ای وای چه بد پس چه باید بکنین

هیچی دیگه

من میرم همین تافلو با همین فرمت جدیدش شرکت میکنم

خیلی ریسکه

ولی چاره ی دیگه ای ندارم