2777
2789
عنوان

خیانت مردها و

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 70 پست
من کاری به این ندارم که اونا میدونن یا نهمیگن ایا میتونم بگم کل خانوما کشور خراب وهرزه هستن؟؟

حرف شما کلا یچیز دیگس و مشابه حرف من نیس عزیز

اگر تمام خانومهای اطرافتون مثل خاله عمه مادبزرگ و افراد معروف یا حتی مدارک تاریخی بر این بود که همه خانم ها اینطور میبودن بله حرفتون درست بود ولی شما داری از ی عده خاص حرف میزنی...اصلا حرفتون شرایطش با حرف من برابر نیس که تشبیه میکنید

خب عزیز دنیا حول دنیای شما نمیچرخه که از جامعه اطارفت قانون بسازی

من فقط تجربه ی خودمو ب اشتراک گذاشتم...یجورایی روی دلم مونده بود خیانت هاییو ک از شوهر یسریا دیدم با کسی درمیون بذارم اما وجدانم اجازه نداد ب همسراشون بگم ک زندگیشون مبادا خراب نشه و یا اینکه خودم خراب کنم الکی...اینجا با بقیه در اشتراک گذاشتم که چش و گوششون رو نبندن و از شوهرشون بت نسازن...نمیدونم یجورایی رسالت خودم دونستم به اشتراک بذارم این تجربرو شاید چشم یسریا باز شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط تجربه ی خودمو ب اشتراک گذاشتم...یجورایی روی دلم مونده بود خیانت هاییو ک از شوهر یسریا دیدم با ...

چون مستقیم که نمیشه به زن طرف بری بگی اگه دیدی شوهرش خیانت میکنه...ندونستن دلیل بر نبودن چیزی نیس...

حرف شما کلا یچیز دیگس و مشابه حرف من نیس عزیزاگر تمام خانومهای اطرافتون مثل خاله عمه مادبزرگ و افرا ...

چون اونا همجنس هستن اینجوری میگی ولی خیلی از خانوما هستن که خیانتکارن دقیقا مثل اقایون

خاله مادربزرگ من همچین ادمی نیستن مدارک تاریخی هم اصلا باور ندارم اتفاقا حرفای من به حرفای تو ربط داشت

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

من فقط تجربه ی خودمو ب اشتراک گذاشتم...یجورایی روی دلم مونده بود خیانت هاییو ک از شوهر یسریا دیدم با ...

چشم های همه بازه شما لازم نیست باز کنی اینجوری فقط شکاکشون میکنی باعث میشی زندگیشون بهم بخوره

خانوما اینجا بیشترشون خیانت دیدن وبازم دارن زندگی میکنن وخداروشکر با همین خودمن با دیدن زندگی مادرم چشم خیلی بازه

که ۹سال یه پسر داره خواهش میکنه که بذارم عقدن کنه چون امثال شما باعث شدین به کسی که کل محل رو اسمش قسم میخورن نسبت بهش شکاک بشم

هیچ ادمی حق نداره براساس تحربیات خودش بگه که همه ادما خیانتکارن یا خیانتکار نیستن

خانوما اینجا بیشترشون خیانت دیدن وبازم دارن زندگی میکنن وخداروشکر با همین خودمن با دیدن زندگی مادرم ...

زندگیتو بکن و خودتو هیچوقت فدای همسرت نکن...استقلال مالی داشته باش و زندگیتو طوری نچین که کسی بتونه بهت زور بگه همین