2777
2789
عنوان

خیانت مردها و

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 70 پست
من فقط تجربه خودمو به اشتراک گذاشتم همین

تجربه شما قرار نیست که تجربه بقیه باشه قرار نیست چون مردهای اطرافطتون همه خیانتکار هستن کل مردهای کشور هم خیانتکار باشن

ادم خیانتکار داریم تو جامعه منکرش نمیشم ولی همه که مثل اطرافیانتون ذات خرابی ندارن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

تجربه شما قرار نیست که تجربه بقیه باشه قرار نیست چون مردهای اطرافطتون همه خیانتکار هستن کل مردهای کش ...

ادم ها دوتا دست دارن...اما عده ای هم دست ندارن و یا ی دست دارن...این باعث میشه ما بگیم فقط بعضی ادم ها دو دست دارن؟

نه میگیم همه ی ادم ها دو دست دارن و استثناهارو نادیده میگیریم در حرف کلی...بله مردی هست که خیانت نکنه ولی انقدر کم که همون مثال تعداد دست ادم هس🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه شما قرار نیست که تجربه بقیه باشه قرار نیست چون مردهای اطرافطتون همه خیانتکار هستن کل مردهای کش ...

ذات مرد هم همینه...حتی خداهم گفته دیگه... فک کردی چرا مرد ب تعداد نامحدود میتونه زن صیغه کنه؟

از زندگی مادر پدرتم کامل خبر نداری...من میگم خانواده ای میشناسم زنش خبر نداره باز شما حرف خودت میزنی

واه کسی که دیگه از زندگی مادر وپدرشم خبر نداشته باشه که بایدسربذاره بمیره که

من خودم تو سن۶سالگی خیانت جنسی بابامو دیدم و حتی چند مورد دیگه هم دیدم ولی قرار نیست که بگم کل مردها خیانت کار هستن

واه کسی که دیگه از زندگی مادر وپدرشم خبر نداشته باشه که بایدسربذاره بمیره کهمن خودم تو سن۶سالگی خیان ...

اره شما کل مردا هم جمع بشن اقرار کنن که خیانتکارن باز خودتو گول میزنی که همه اینطور نیستن

یکم اگاه شید لطفا یکم چشماتونو باز کنید

ذات مرد هم همینه...حتی خداهم گفته دیگه... فک کردی چرا مرد ب تعداد نامحدود میتونه زن صیغه کنه؟

ذات همه مردها همین نیست خانوم

من ۲٠سال دارم تو یه شهری زندگی میکنم که همه مارو میشناسن اگه مردهای زندگیم دست از پا خطا کنن کل شهر با خبر میشن

اره شما کل مردا هم جمع بشن اقرار کنن که خیانتکارن باز خودتو گول میزنی که همه اینطور نیستنیکم اگاه شی ...

مردهای دیگه یه من ربطی ندارن خانوم

من نگفتم که هیچ مردی خیانتکار نیست هستن تعدادی که خیانت میکنن ولی نمیشه براساس شناخت اطرافیانمون بگیم همه خیانت کارن یا هیشکی خیانتکار نیست

انشالله همینطور که فکر میکنید هست🌹

اره هست چون تو خونه مادربزرگم زندگی میکنم کل خانواده تو یه حیاط هستیم خیلی خوب میشناسمشون که خیانتکار نیستن

بعدشم قرار نیست که براساس شناخت مردهای زندگیم بگم هیشکی خیانتکار نیست یا خیانتکار هست

بعدشم اون مردها که بادیوار خیانت نمیکن طرف مقابلشون یه زن

اگه اینجوری اون خانومی که بهش خیانت شده میگه همه زن ها خرابن ذات کثیفی دارن ولی این استدلال درست نیست

اره هست چون تو خونه مادربزرگم زندگی میکنم کل خانواده تو یه حیاط هستیم خیلی خوب میشناسمشون که خیانتکا ...

درسته اون زن ها هم مقصرن ولی خیلی هاشون درجریان نیستن طرف متاهله..خیلی هاشون شغلشون همینه...خیلی هاشون هم براشون اهمیتی نداره چون تعهدی ندارن ب اون زن ..اون مرده ک ب اون زن تعهد داده ن زنای بیرون

انشالله همینطور که فکر میکنید هست🌹

مثلا پدر من با تعداد زیادی خانوم به مادرم خیانت کرد اخرین خیانتشم که جنسی بود جلوچشمای خودم توسن ۶سالگی بود

ایا اگه بگم کل دخترها وخانوما خراب وهرزه هستن درسته یا نه؟؟

درسته اون زن ها هم مقصرن ولی خیلی هاشون درجریان نیستن طرف متاهله..خیلی هاشون شغلشون همینه...خیلی هاش ...

من کاری به این ندارم که اونا میدونن یا نه

میگن ایا میتونم بگم کل خانوما کشور خراب وهرزه هستن؟؟

خب شما متوجه نشدی...من ۷۰ درصد زوجایی که درجریانم مردشون خیانت میکنه زن خودش خبر نداره چ برسه ب کسی ...

خب عزیز دنیا حول دنیای شما نمیچرخه که از جامعه اطارفت قانون بسازی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.