2777
2789
عنوان

خیانت مردها و

613 بازدید | 70 پست

من از بچگی شاهد خیانت های زیادی بودم چون بچه اروم و دهن قرصی بودم کسی خیلی جدی نمیگرفت حضورمو ...در اطرافیانم چه خانواده خودم و چه اقوام دور و نزدیک هر مردی که میشناسم خیانتشو به چشم دیدم ...نه که بخوام اغراق کنما نه واقعا هیچ مردی تاحالا تو دوروبریام ندیدم که به همسرش خیانت نکرده باشه تاحالا؛خیلی ها جنسی ولی همه لزوما جنسی نبوده بعضیا هم درحد قرار مدار و چت...خیانت زن هم دیدم ولی غالبا خیانت از طرف مرد دیدم ...خیلی هااااشون همسرشون روحشم خبر نداشت

برای همین خیلی میترسم از ایندم...چنین ادمی مثل من بنظرتون چطور میتونه روزی به مردی توی زندگیش اعتماد کنه و ارامش تجربه کنه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارامش در کنار یک مرد ایجاد نمیشه

ارامش فقط با خداست فقط و فقط وقتی اونو به انسان گره بزنی هیچ وقت بهش نمیرسی هیچ وقت

روحتو بالا ببر خودتو از لحاظ معنوی بکش بالا اول اینکه خیانت نمیبینی اگرم دیدی اذیتت نمیکنه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

موافقم

از نظر منم مرد وفادار و متعهد دیگه وجود نداره

چون توی اطرافم دارم همه مدل مردا رو میبینم

مردهای ک همیشه باخودم میگفتم خوش بحال زنش همچین شوهری داره..

بعد دقیقا همونا ب خودم پیشنهاد میدادن !!!

۳۲ سالمه مجردم و هیچوقتم ازدواج نمیکنم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ارامش در کنار یک مرد ایجاد نمیشهارامش فقط با خداست فقط و فقط وقتی اونو به انسان گره بزنی هیچ وقت بهش ...

به این فکر میکنم که هیچوقت ازدواج نکنم ...چون حتی اگه طرف مقابلم به من خیانت هم نکنه من مدام خودخوری میکنم که شاید میکنه و من خبر ندارم

به این فکر میکنم که هیچوقت ازدواج نکنم ...چون حتی اگه طرف مقابلم به من خیانت هم نکنه من مدام خودخوری ...

از لحاظ معنویت رشد کنی دیگه حتی بهش فکرم نمیکنی چون خودت کاملی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
هر جور دوست دارین فکر کنین دلیل نمیشه اطراف شما همه خیانت کار بودن همه مثل هم باشن

خط ۹ تاپیکو بخون...دلیل نمیشه چون شما متوجه نشدین دلیل بر نبودنش باشه...من خیانت مردیو دیدم که زنش سرش قسم میخورد و هنوزم میخوره و خبر نداره از چیزی