2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاوره حضوری سختگیر بگیر

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
مسخره میکنین دیگه ؟دهمم الان معلومه که نمراتم مهمه

نه چه مسخره ای ؟ الان دهمی خب نمره ترم اول که خیلی مطرح نیست از الان بشین بخون برای خرداد که اون مهمه

و اینکه نگران اینی که درساتو برای نوبت اول نخوندی و تموم نکردی برای دی از الان شروع کنی میرسی

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

نه چه مسخره ای ؟ الان دهمی خب نمره ترم اول که خیلی مطرح نیست از الان بشین بخون برای خرداد که اون مهم ...

ان شاالله امیدوارم

جو خوته زندگی برام مسمومه

همه چی انگاارررر خوبه ها خداروشکر ولی

چجوری بگم بفهمید

من خیلی حس تنهایی میکنم تو مدرسه

رفیقی ندارم

احساسم بده ب این زندگی

ان شاالله امیدوارمجو خوته زندگی برام مسمومههمه چی انگاارررر خوبه ها خداروشکر ولیچجوری بگم بفهمیدمن خ ...

این خیلی بده🥲 ولی میتونی بری پانسیون اونجا جو اینطوریه که همه درس میخونن بعد هم انرژی میگیری کنار اونا درس میخونی

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

نه چه مسخره ای ؟ الان دهمی خب نمره ترم اول که خیلی مطرح نیست از الان بشین بخون برای خرداد که اون مهم ...

شما واقعا تو شرایط من نیستید درک نمیکنید

من هیچ وقت تنها بیرون نرفتم

اب خوردنم رو همه میدونن

حس بچگی میکنم خس میکنم هنوز بچه ی بچم

هیچ جا تنها نمیرم

هنش بهم گوشرد میکنن دارم رواتی میشم

با مدر مادرم عین وحشیا رفتار میکنم