2777
2789

والا اونام بدبختن فقط کیفیت زندگیشون و وسایلاشون بهتره وگرنه اونام بدبختن و سگ دو میزنن واسه حتی چند دلار بیشتر

تنها برتریشون کیفیت بهتره همین

اجاره خونه در سطح متوسط از ۲۶۰ میلیون شروع میشه اونم یه شهر متوسط بعد میزان درامد برا یه نفر ب پول ایران در سال چیزی حدود ۹ میلیارد تومن

امروز فضولیم گل کرد گوگل کردم ب این اعداد رسیدم تبدیل کردم ب پول خودمون والا خبری نیست

👎🏻👎🏻👎🏻

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو نباید بیای به تومن تبدیل کنی بگی وایی چقدر زیاده یه دلار حقوق میگیرن به دلار خرج میکنن

مثل ما نیستن به ریال حقوق بگیریم به دلار خرج کنیم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

حرفهاتون درسته اما اونجا مردم مثل مردم ما پر توقع نیستند!!!

نمیگن پول نداریم اما من کم آدم نمیبینم که توی طلا فروشیها و بانکها هستند در حال پول گذاشتن تا سود بگیرند یا طلا بخرند

"آن بولین، بیگناهترین زن تاریخ انگلیس که به بیعدالتی کشته شد"

واقعا خبری نیس

چند روز پیش ویدویو بازیگرای ایزانی که رفتن اونور می دیدم..

خانمه پیشبند بسته بود انگار توی رستوران کار می کرد

همینا تو ایران محافظ داشتن و برو بیایی 😂

درکل اون طرف بدون مهارت داشتن ینی بد بختی مطلق

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳