2777
2789
عنوان

خیانت مردها و

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 70 پست
بله من دیدم

شما فقط خبر نداری از خیانتش!

دربهترین حالت، دختری اطرافش نبوده!

نسل باباهامون دیگه تموم شدن!

من همکاری دارم ک کل ماه رمضون روزه میگرفت! اول میرفت نماز بعد میومد افطار!!! سر به زیر و آروم همیشه میگفتم عجب مرد کامل و خوبی! زن این دیگه هیچ غمی نداره!!

ب خودمن پیشنهاد داد !!!! گفتم اصن فکرشم نمیکردم!!!

گف من ۱۰ سال دوس دختر داشتم!!! ازدواج کرد الان بفکر یکی دیگه ام!!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چون مرد های اطراف شما این شکلی بودن دلیلی بر خیانت همه مرد ها نیست بشخصه من تا حالا مرد خیانت کار از نزدیکم ندیدم ولی این به این معنی نیست که وجود ندارن

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخالفم. چون شما تو دورو برتون شاهد خيانت بودين دليب نميشه تمام ادما خيانت كار باشن. و با احترام زدن همچين تاپيكي بيشتر جو اينجارو متشنج ميكنع چون هم مجردا ميترسن از ازدواج و هم متاهل ها باعث ميشه شك كنن.

قبل زدن هر تاپيك اول خوب بسنجين بعد نظر بدين و سر يه جامعه اماري كوچيك به همه نسبت بدين

چون مرد های اطراف شما این شکلی بودن دلیلی بر خیانت همه مرد ها نیست بشخصه من تا حالا مرد خیانت کار از ...

خب شما متوجه نشدی...

من ۷۰ درصد زوجایی که درجریانم مردشون خیانت میکنه زن خودش خبر نداره چ برسه ب کسی دیگه ای ک شما بخوای ببینی

چون مرد های اطراف شما این شکلی بودن دلیلی بر خیانت همه مرد ها نیست بشخصه من تا حالا مرد خیانت کار از ...

طرز فکر کسایی مثل شما باعث میشه اگه فردا شوهرشون بهشون خیانت کرد یا هزار تا مورد بدتر بمونن و سکوت کنن چون فکر میکنن همه مرد ها این شکلی هستن

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

مخالفم. چون شما تو دورو برتون شاهد خيانت بودين دليب نميشه تمام ادما خيانت كار باشن. و با احترام زدن ...

دور و برمن شامل تمام اقوام دور و نزدیک پدری ،مادری،دایره دوستان و خانواده هاشون،همسایه ها و...میشه

شما مگه مریخ زندگی میکنید که فکر میکنید مردهاتون متفاوتن؟

خب شما متوجه نشدی...من ۷۰ درصد زوجایی که درجریانم مردشون خیانت میکنه زن خودش خبر نداره چ برسه ب کسی ...

شما چون در جريان چند نفر بودين و به هر دليلي ظاهر موجه داشتن و.. باز هم دليلي نميشع كه همه خيانتكار باشن. اينهمه اصرار برا توجيه خيانت كار كردن همه مردا اصلا جالب نيس، چون با اين ذهنيت هيچ رابطه اي دوام پيدا نميكنه

شما چون در جريان چند نفر بودين و به هر دليلي ظاهر موجه داشتن و.. باز هم دليلي نميشع كه همه خيانتكار ...

دور و برمن شامل تمام اقوام دور و نزدیک پدری ،مادری،دایره دوستان و خانواده هاشون،همسایه ها و...میشه

شما مگه مریخ زندگی میکنید که فکر میکنید مردهاتون متفاوتن؟

دور و برمن شامل تمام اقوام دور و نزدیک پدری ،مادری،دایره دوستان و خانواده هاشون،همسایه ها و...میشهشم ...

من كجا گفتم مردها متفاوتن😂😂😂. هم مرد و هم زن خيانتكار وحود داره در همه جاي دنيا منكرش نميشم. ولي بازهم دليلي نميشه كه همه ش خيانتكار باشن يا اصلا خيانت كنن. مگه همه ي ادما مثل همن؟

خب شما متوجه نشدی...من ۷۰ درصد زوجایی که درجریانم مردشون خیانت میکنه زن خودش خبر نداره چ برسه ب کسی ...

عزیزم من که از زندگی مامان و بابام کامل خبر داریم نه؟عمو و دایی و.. جای خود داره نمیشه یه نمونه رو به همه افراد جامعه نسبت داد

من یکی از فامیل های نزدیکم به شوهرش خیانت کرد ولی این باعث نشد فکر کنم همه زن ها خیانت کارن

من كجا گفتم مردها متفاوتن😂😂😂. هم مرد و هم زن خيانتكار وحود داره در همه جاي دنيا منكرش نميشم. ولي ...

وقتی عده کثیری یه مدلن شما نمیتونی بخاطر ۱۰ درصد ادمی که شاید اینطور نباشن ریسک کنید...۹۰ درصد بهرحال احتمال خیانت دیدن وجود داره برای هر زنی

عزیزم من که از زندگی مامان و بابام کامل خبر داریم نه؟عمو و دایی و.. جای خود داره نمیشه یه نمونه رو ب ...

بله اگر یکنفر میبود باعث نمیشد من هم اینطور فکر کنم

من دارم میگم من هیچ مردی در اطرافیانم نمیشناسم که خیانتی نکرده باشه ...ن ک بگم فقط چندمورد دیدم...

عزیزم من که از زندگی مامان و بابام کامل خبر داریم نه؟عمو و دایی و.. جای خود داره نمیشه یه نمونه رو ب ...

از زندگی مادر پدرتم کامل خبر نداری...من میگم خانواده ای میشناسم زنش خبر نداره باز شما حرف خودت میزنی

بله اگر یکنفر میبود باعث نمیشد من هم اینطور فکر کنممن دارم میگم من هیچ مردی در اطرافیانم نمیشناسم که ...

عزیزم هر چقدررر هم تعداد کسایی که دیدن زیاد باشه بدونین نسبت همه مرد های جامعه آمار خیلییی پایینیه پس نمیشه همچین چیزی رو به میلیون ها مرد نسبت داد