2777
2789
عنوان

اگه سگتون گل 2میلیونی تونو بشکنه و خرابش کنه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 73 پست
با اسباب بازی بیشتر بازی میکنه عاشق شیشه نوشابه است پسرمم باشه با پسرم

هیچی واقعا چون به سال مارک دار خیلی خوب داشتم رفته بود از کند کشیده بود رو سرش کلی نخ کش شد

ولی خیلی ناراحت شدم تنها مونده بود خیلی قیافش اون لحظه مظلوم بود و خودم گریه ام گرفت

می دونید اگر یه روز بیفتین تو خونه و جان به جان آفرین تسلیم کنید خدای نکرده و سگ یا گربتون بدون غذا ...

پس انتظار دارین براشون مراسم خطم بگیرن😂؟ اونا حیونن عقللل ندارننن ولی با وجود اینکه عقل ندارن وفا داریشون از بعضی آدما که مثلا عقل دارن بیشتره

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا سگ و گربه نخوره کرم و مورچه تو قبر میخوره ، چه فرقی داره؟!؟!؟

داخل قبر فرق داره

فکر کن بیان ادمو پیدا کنن نصف صورتشو خورده باشند

البته صورت استخونه مثلاً یه جای نرم رو نصفش نباشه مثلاً باسن خون همه جا پاشیده باشه دندون کرم و مورچه کوچیکه

در ضمن قبل اینکه آدمو کرم و مورچه بخوره باکتری های درون بدنش از داخل تجزیه می کنن

وای خدا واقعا دغدغه و حوصله و بیکاری پول میخواد من نهایت بتونم خودم و خرابکاری های خودم رو جمع کنم اونم گاهی حوصلم نمیکشه..

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

قبلش در باره نگه داری پت و بچه تحقیق میکردم تا به فکر کنم زدن و پرت کردنشون تو کوچه نباشم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

هم دردیم استارتر عزیزگلدون هایی خیلی خیلی خوشگل من که همه توی تراس بودن ، بز شکوند و خوردبرای من همه ...

واقعا چطوری کنار اومدین

اخه گل ها هم زنده هستن جون دارن

برای گل هامم واقعا زحمت کشیدم

فقط اون تیکه که گفتی اگه بچم بود کلی کتک میزدمشبیچاره بچت که از سگم پایین تره

🤣🤣🤣

خواهر میبینی ارزش های جامعه به کجا رسیده

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

منم همینجوریم الان یکی از هاپوهام بومیه جفت پاهاش خرد و داغون بود کاراشو کردیم و موندگار شد شد تک دخ ...

ای جان همشون عشق اند عشق ، عاشق حیوان ها هستم فرقی نداره چی باشه ، خوش به حالت که تونستی بیاری خونه و نگه داری کنی ازشون .

ما چون مستاجر هستیم و تو منطقه ی که می مونیم کلا با سگ و گربه مشکل دارند صاحب خونه ها اجازه نمیدن متاسفانه .

قضیه ی اون گربه هم یه روز دیدم از بالای دیوار خونه مون هی یه گربه با صدای بد داره تلاش می کنه بر ه بالا ولی نمی تونه یهو دیدم خواهرم میگه داره ازش خون میاد درو باز کردیم دیدم کوچه پر خونه نگو همسایه با ماشین زده بهش بعد دست گربه کلا داغون شده و خون ریزی کرده از ترس رفته بود یه سوراخ که اصلا دست کسی بهش نمی رسید هر کاری کردیم بیرون نیومد به هر شماره تو گوگل زنگ زدیم بیارنش بیرون وعده ی الکی دادند فردا صبحش خودش اومد پایین پیش ما همون لحظه بردیم دامپزشکی که گفت باید بستری شه چون دستش عفونت شدید کرده یه ماه بستری بود بعدش دوباره اوردیم پیش مامانش آخه بچه بود .

واقعا چطوری کنار اومدین اخه گل ها هم زنده هستن جون دارن برای گل هامم واقعا زحمت کشیدم

قلمه بزن عزیزم

اشکال نداره

شده دیگه

الان بشینی حرص بخوری یا اون طفلکی رو دعوا کنی که چیزی عوض نمیشه

تا سرما به ریشه نخورده سریع قلمه بزن و اگر ریشه داره بذارش تو خاک و گلدون جدید

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩