2777
2789
عنوان

اگه سگتون گل 2میلیونی تونو بشکنه و خرابش کنه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 74 پست

وای بعضیا چطور میتونن بگن پرتش کن تو کوچه؟؟؟؟ اون فقط یه حیونه زبان بستس این چیزارو که نمیفهمه.. وقتی حیون میگیرید و به خودتونم وابستش میکنید باید تمام این چیزارو بسنجید الانم کاریش نمیشه کرد دیگه خودت قبول کردی که بیاد پیشت و به خودت وابستش کردی باید پای تمام مسولیتهاشم باشی

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تروخدا نندازش بیرون کتکش نزن اون نمیفهمه گناه دارهاگه نمیتونستی نباید میوردی الانم بدی کسه دیگ به شم ...

نگاهش میکنم میخوام گازش بگیرم بس که دوست داشتنیه

ولی امروز دبگه از چشمم افتاد

خیلی ناراحت شدم ازش

نگاهش میکنم میخوام گازش بگیرم بس که دوست داشتنیه ولی امروز دبگه از چشمم افتاد خیلی ناراحت شدم ازش

اون سگه عزیز چیزای با ارزش رو جلو چشمش نزار اون متوجه ارزش اونا نیست اسباب بازی بهش بده

تنهاست؟ با کی بازی میکنه بیشتر

حس ششمی بهم درخواست بده به نیتش آیت الکرسی میخونم

از این فیکوس های برگ گنده دومتر بود گلم دورش کلی اصافه شده بود کلا همشو خراب کرد سمیه یا نه من نمیدو ...

من پونزده سال پیش یه هاپوی دیگه مو از دست دادم

هنوز غمش سنگینی میکنه تو قلبم

کاش بود تمام گلدونام و وسایل رو میجویید یا میشکوند ...

فقط بود

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

از این فیکوس های برگ گنده دومتر بود گلم دورش کلی اصافه شده بود کلا همشو خراب کرد سمیه یا نه من نمیدو ...

اشکالی نداره فیکوس خیلی پوست کلفته

تو حیاط مادر بزرگ من هست کل ساقه رو هرس میکردن جون دار تر میشد الان شده یه درخت بزرگ

یکم مراقبت کنی گلت درست میشه

اگه خودت نمیتونی یه مدت بده یه گلخونه خوب شد بگیر ازشون

اون سگه عزیز چیزای با ارزش رو جلو چشمش نزار اون متوجه ارزش اونا نیست اسباب بازی بهش بدهتنهاست؟ با کی ...

با اسباب بازی بیشتر بازی میکنه

عاشق شیشه نوشابه است

پسرمم باشه با پسرم

هم دردیم استارتر عزیز

گلدون هایی خیلی خیلی خوشگل من که همه توی تراس بودن ، بز شکوند و خورد

برای من همه گل های بزرگ و خوشگل بودن، فیکوس، شفلرا،بنجامین، برگ انجیری، باباآدم، سانسوریا و خیلی دیگه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

میدونم ناراحتی ولی به نطرم شما نه باید سگ نگه دارین و نه حتی بجه دار بشید چون هر دو صبر زیادی میخاد اون موجود بی گناه جز شما کسی رو نداره طوطی های من یه چیر سالم داخل خونه ما نزاشتن از، کتاب های مورد علاقم بگیر تا لباس هام... ولی هیچوقت باعث نشده ازشون خسته بشم چون عشقی مه بهم میدن ارزشش خیلی بیشتز از چند تیکه لباس و کتابــ

😎💚🐬