2777
2789
عنوان

اگه سگتون گل 2میلیونی تونو بشکنه و خرابش کنه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 74 پست
من برای گربه ی خیابانی 15 خرج کردم ، دیگه برای یک خودم جونمم میدم

تو عشقی ❤️❤️❤️❤️

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون طفلی حیوونه چیزی متوجه نمیشه

شما اول باید محیط زندگیتو برای یه زبون بسته فراهم کنی بعدا بیاریش

گلت چی هست؟سمی نباشه سگ از بین بره

ببین قابل قلمه زدن هست؟

ریشه اش اگه سالمه دوباره بکار کود خوب بده دوباره جون بگیره

فقط اون تیکه که گفتی اگه بچم بود کلی کتک میزدمشبیچاره بچت که از سگم پایین تره

😂😂 بنده خدا اسی اومده دردودل کنه خون به جیگرش میکنید اول صبح کامنتارو میخونم میخندم از یه طرفم دلم برای اسی میسوزه طفلک ناراحته همه دارن حرف بارش میکنن

قبل حیوون خونگی آوردن باید همه چیو در نظر بگیری

اون طفلک مگه عقل که دوست داری بزنیش؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

گربه ما تلویزیون و شکست 🥹😂

هیچی دیگه ماچ ماچیش کردیم حیوون چیزی نمیفهمه که انگار بچه یک سالمون انجام داده از سر کنجکاوی مغزش همون مقدار میفهمه با دعوا و خشونت اصلا چیزی متوجه نمیشن فقط اضطراب میگیرن بیشتر خراب کاری میکنن

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اون طفلی حیوونه چیزی متوجه نمیشهشما اول باید محیط زندگیتو برای یه زبون بسته فراهم کنی بعدا بیاریشگلت ...

از این فیکوس های برگ گنده دومتر بود گلم

دورش کلی اصافه شده بود

کلا همشو خراب کرد

سمیه یا نه من نمیدونم

قربونت برم

منم همینجوریم

الان یکی از هاپوهام بومیه

جفت پاهاش خرد و داغون بود

کاراشو کردیم و موندگار شد

شد تک دخترم 😍

بقیه ی بچه هام پسرن 😍😍

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩