اعتمادبهنفس مدیر استارتر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 339 عنوان نظرتون درباره این یارو ک تاپیک میزنه میگه من بهرام افشاری رو میخوام چیه 391 بازدید | 39 پست 😂😂😂😂😂پارم یعنی دیروز | 07:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17628 اسکل اعظم قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
اسم_ندارم_بتوچه_اخه عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 4180 گناه داره جدیکاش میرفت مشاور تا کمکش کنند _تعلیق
اصلا_بتوچه عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 1110 تازگیا اومدم نی نی سایت خیلی از اون دختره خبر ندارم ولی لابد عاشقش شه شایدم از اقوامشونه خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮 خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم
ژله عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 9584 فقط شفا میخوام براشون با اونیکه میگفت زن رونالدو میشم یه روزی و اونایی که همش درباره ی یوزارسیف دغدغه دارن فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 .نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
aeeil عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 2278 ک.صخله اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️🩹
aeeil عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 2278 واقعی نیست ایستگامون کرده اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️🩹
اعتمادبهنفس مدیر استارتر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 339 فقط شفا میخوام براشون با اونیکه میگفت زن رونالدو میشم یه روزی و اونایی که همش درباره ی یوزارسیف دغدغ ... از خنده دارم میمیرم😂😂😂اینجا سرزمین عجایبه به خدا پس منم چند وقت دیگه تاپیک میزنم چیزی ک میخوام رو میگم 🤣🤣🤣
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 14404 زیر ۱۵هست قطعااا هورمون هاش جا بگیره درست میشه...مسخره اش نکنین:)
لبخند_آبنباتی عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 10178 واقعا ممکنه بهرام افشاری این تاپیک رو اتفاقی ببینه و شاید براش مهم بشه دیدن این خانمچون نی نی سایت بالاترین سرچ گوگل ایرانه ♥️
اعتمادبهنفس مدیر استارتر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 339 واقعا ممکنه بهرام افشاری این تاپیک رو اتفاقی ببینه و شاید براش مهم بشه دیدن این خانمچون نی نی سایت ب ... وای فرض کن چند وقت دیگه خود بهرام افشاری اینجا عضو شه دنبالش بگرده😂😂😂😂