2777
2789
وای فرض کن چند وقت دیگه خود بهرام افشاری اینجا عضو شه دنبالش بگرده😂😂😂😂

از کجا معلوم شاید عضوه و خودش داره اینکارو میکنه برای جلب طرفدار و

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید وقتی بچه بوده جودی ابوت زیاد میدیده بهش میگه بابا لنگ دراز

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

مضخرف

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چی بگم تا حالا اینجوری فکر نکرده بودم

اینجا نمیدونم بعید هست ولی به اپلیکیشن غیر ایرانی بود

این نمیبرم و یکی از خوانندگان معروف

خودتون حدس بزنید کی رو میگم(آهنگ دوست دارم زندگی رو)

خلاصه اینکه مچگیری بدی صورت گرفت و کلی طرفدار تینجر جذب کرد

ولی دقت کردید آدم های معروف جدای از شهرت و پول چقدر خوش شانسن که خیلی ها روشون کراش میزنن حتی جدی جدی عاشق میشن؟

همین افشاری اگه یه پسر عادی تو خیابون بود، هر دختری میدید میگفت این چیه دیگه فقط قد داره