2777
2789

بعد از ۵ سال دوستی اومد خواستگاریم که ای کاش پاس میشکست نمیومد ترسید وسط راه جا زد گفت هنوز دوست بمونیم یکم پول جمع کنم کسی پشتم نیست قبول کردم دوباره سال بعدش بازم گفت بمونیم پول ندارم چون نتونسته بود چیزی جمع کنه گفت کم میارم ینی همیشه حرفش اینه الآنم داره همین پول نداشتنشو بهونه میکنه که بازم کنارش بمونم و حرف بزنیم هنوز ولی دیگه بریدم اطرافیان همش ازم میپرسن پس چیشد انقدر تعریفشو کرده بودم که خجالت میکشم به کسی بگم جدا میشم ازش😔

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید واقعا از بی پولی میترسه

خب میدونم میترسه بی پولی واسه خیلیا هست چطور اونا نمیترسن اشتباه کرد اومد خواستگاری از اولش نباید میومد آبرومو برد😓

بلاتکلیفی خیلی بده بگو تکلیفمو روشن کن یا بیا جلو یا برای همیشه برو

بخدا پسری که رو راست میگه نمیتونم ازدواج کنم شرف داره به اینکه داره نگهم میداره بلکه بتونه باهام ازدواج کنه حتی مشاوره ازدواجم رفته بودیم

بخدا پسری که رو راست میگه نمیتونم ازدواج کنم شرف داره به اینکه داره نگهم میداره بلکه بتونه باهام ازد ...

میخواد تو آب نمک نگهت داره شاید تو این مدت تو کیسای بهتری برای ازدواج داشته باشی و ازدست بدی اگ واقعا میخوادت بیاد جلو پول جور میشه تو هم اگ باشرایطش کنار بیای مشکلی پیش نمیاد