اعتمادبهنفس مدیر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 339 عنوان نظرتون درباره این یارو ک تاپیک میزنه میگه من بهرام افشاری رو میخوام چیه | مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 39 پست 😂😂😂😂😂پارم یعنی امروز | 07:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اعتمادبهنفس مدیر استارتر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 339 ولی دقت کردید آدم های معروف جدای از شهرت و پول چقدر خوش شانسن که خیلی ها روشون کراش میزنن حتی جدی جد ... اصلا موندم چجوری معروف میشن و بعضیاشون هم محبوب! با اینکه به قول شما اگه آدم عادی بودن اصلا دیده نمیشدن
اعتمادبهنفس مدیر استارتر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 339 زشته ولی خدایی دیدم رو عمو پورنگ کراش دارن دختر بچه ها😝😝😝😝 کاش دوباره از بهرام افشاری تاپیک بزنه 🤣🤣🤣نیاز دارم واقعا
آریامیس عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 1628 خدایی حالشون رو باید خرید دور از غم جهان در ملکوترو ابرا عروسی هم میکنن💃💃👻👻👻😂😂😂
اعتمادبهنفس مدیر استارتر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 339 خدایی حالشون رو باید خرید دور از غم جهان در ملکوترو ابرا عروسی هم میکنن💃💃👻👻👻😂😂😂 وای احساس میکنم چیز خل شدم الکی دارم میخندم دیشب تا صبح هم نخوابیدم خدا لعنتت کنه بهرام افشاری🫠🤣🤣
آریامیس عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 1628 وای احساس میکنم چیز خل شدم الکی دارم میخندم دیشب تا صبح هم نخوابیدم خدا لعنتت کنه بهرام افشاری🫠🤣🤣 خوشحالم که خوشحالی قشنگم منم شاد کردی😍😍😍
عسلهستم عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 1510 کاش دوباره از بهرام افشاری تاپیک بزنه 🤣🤣🤣نیاز دارم واقعا هر شب میزنه نگران نباشهربارم ی جوری قسم میخوره ک واااای توروخدا دارم میمیرم انگار چ خبره
آریامیس عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 1628 دیروز دربی بود داشتم میدیدمبعد که کارشناس داوری اومد کراش دوران بچگی خودم توش بود خلاصه که کلی فحش دادم از درون به سلیقه خودمخدارو شکر بزرگ شدم 🥴🥴🥴البته حدود بیست سال گذشته از اون دوران و فقط تباهی سلیقه خودمو دیدم😂😂😂
اعتمادبهنفس مدیر استارتر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 339 دیروز دربی بود داشتم میدیدمبعد که کارشناس داوری اومد کراش دوران بچگی خودم توش بود خلاصه که کلی فحش د ... حالم بده از بس خندیدم یکی زده خاکمون چیز خل خیزه واقعا راست میگن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣