2777
2789
عنوان

برام دختر پسر فرقی نداشت همه چیو سپرده بودم به خدا چرا پس

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 66 پست
خانوماااا حتی به سقط بچه ۱۷ هفته ای فک میکنم همسرم وقتی میبینه حالم اینقد بده ناراحت میشه میگه بخاطر ...

من دوتا دختر دارم، و دوست داشتم دومی پسر باشه، اما الان که کمی بزرگتر شدن، یه تار موشون رو بدنیا پسر نمیدم. شما هم الان تحت تاثیری، بذار کمی بگذره، یه تار موی تو شکمیتو به دنیا دختر نمیدی. پس ناشکری نکن که بعداً عذاب وجدان میگیری. اتفاقا هم جنس که باشن خیلی باهم جور ترن. خدا حفظشون کنه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوماااا حتی به سقط بچه ۱۷ هفته ای فک میکنم همسرم وقتی میبینه حالم اینقد بده ناراحت میشه میگه بخاطر ...

یه چیزی بهت بگم خداتو شکرکن بچه هات همجنسن بچه همجنس خیلی خیلی بهترع

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

از خدا فرزند سالم و صالح بخواه و جنسیت را به خدا واگذار کن و به حرف مردم هم توجهی نکن دهن مردم بسته نمیشه انقد من رنجیده میشم میگن چرا نمیاری

حالا زن داداشم شیر به شیر آورد پشتش مسخره میکنند هول دوتا دوتا میاره

مردم در هر صورت سیب خورن

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
خودم با همین عقیده بچه اوردم ولی نمیدونم چمه انگار دنیا روسرم خراب شده

عزیزم ذکر استغفار بگو مرتب و زیاد افسردگی و حال بدت از بین میره در ضمن عزیزه من خواهرانه دارم بهتون میگم این افکار شما همش وسوسه شیطان هست برای منم پیش اومده زیاد چیزی که واقعا جای ناراحتی نداره شیطان میاد وسوست میکنه و افکار منفی بهت القا میکنه که حالت بد بشه و ناشکری کنی یا خدایی نکرده دست به کار غلطی بزنی ببین اینکه آدم جنسش جور باشه خوبه بله،ولی واقعا نداشتنش آنچنان چیزه مهمی نیس مردم خیلیا آرزو دارن الان جای شما باشم خ ا بهتون نعمت دادن میگن پسر نعمته و دختر رحمت الان خدا به شما نعمتشو داده باید شکرش رو بجا بیاری دو تا پسر صحیح و سالم گذاشته توی دامنت عزیزم

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

ببین منم دوتا پسر دارم، یک روز یک بنده خدایی که یدونه دختر داشت ، با تیکه بهم گفت نمیدونی دختر چه نعمت بهشتیه و زندگیمون خیلی شیرین کرده و خیلی فرق داره با پسر و فلان .

خدا شاهده یک کلمه حرف نزدم . کمتر از دوسال اون دختر شد بلای جونش ، جوری که همشون میگفتن کاش این دختر اصلا نبود . هنوزم دارن بخاطرش اذیت میشن.

منظورم این نیست که دختر بده یا پسر خوبه ، نه ، منظورم اینه به اونی که خدا میده راضی باش ولی فرق نزار لطفا ، بقیه هم هر حرفی میزنن وز وز مگسه.

دارم بهت میگم بزار دنیا بیاد ببین چقد دوستش خواهی داشت .

خودتو الکی اذیت نکن .ناشکری نکن. خدا بهت ببخشه بچه هاتو.

مثل منی....منمفکر میکردم چون دومی هم پسره پس دیگه دوستش ندارم..حتی ماه اخر دیگه گریه میکردم..ولی باو ...

اره منم اینجوری شد الان عاشق پسر دومم چون واقعا هم بچه ی مهربون و خوبیه و اذیتم نمیکنه

اما من باردار شدم و دوقلوعه و دوتاشم پسره ! اینو مجای دلم بذارم 🤣دارم کم کم خوب میشم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
واقعا نمیفهمی که ایرانیا پسری هستند و از حسادت می گن؟؟؟؟اگه اول و دومیت دختر بود خدا شاهده داغون می ...

دقیقا ایرانیا نود درصدشون پسر دوستن... چندتا پسر بزایی بهتر از اینه چندتا دختر بزایی... من خودم جنسیت برام مهم نیست ولی خانواده شوهرم خیلی پسر دوستن... بچه ی اولم دختر شد بچه ی دومم رو از همون ماه اول مادرشوهرمو خواهرشوهرم هی میگفتن اینم دختره؟ رفتم سونو ان تی میگفت بچت چیه؟ گفتم معلوم نشده نمیدونم گفتن دروغ میگه دختره روش نمیشه بگه😐 به شدت حالت تهوع داشتم دخترمم کوچک بود اذیت میکرد سرش جیغ میزدم مادرشوهرم میگفت دیشب صدای جیغت میومد حتما فهمیدی بچه دختره عصبی شدی🫤 یعنی تا ماه چهارم دهن منو سرویس کردن خداشاهده که خدا جوابشون بده... ماه چهارم رفتم سونو انومالی فهمیدم پسره رفتم خونه ی مادرشوهرم گفت بچت چیه؟ گفتم پسر یعنی خواهرشوهرم ی حاللللی شد هنوز قیافش جلو چشممه ببین خیره مااات ناراحت حتی تبریکم نگفت... اینا منتظر بودن دومی هم دختر شه با حرفاشون اذیتم کنن... دم خدا گرم به زر زرای اینا خاتمه داد برای همیشه

ببین منم دوتا پسر دارم، یک روز یک بنده خدایی که یدونه دختر داشت ، با تیکه بهم گفت نمیدونی دختر چه نع ...

میفهمم و واقعا دختر خیلی سخت تر از پسره و اسیب پذیره بعد سن بلوغ به مراقبت بیشتری نیاز داره حتی بعد از ازدواج ... برا همون سر دومی گفتم خدایا اگه دختر برام صلاح نمیدونی نده ولی اللن نمیدونم چمه

دقیقا ایرانیا نود درصدشون پسر دوستن... چندتا پسر بزایی بهتر از اینه چندتا دختر بزایی... من خودم جنسی ...

خوب خداروشکر ، ولی خواهشاً برای پسرت مغرور نشو و دل کسیو نشکون، دختر رحمته پسر نعمت ، خوب تربیتش کن ، خدا ببخشه برات بچه هاتو

اره منم اینجوری شد الان عاشق پسر دومم چون واقعا هم بچه ی مهربون و خوبیه و اذیتم نمیکنهاما من باردار ...

یعنی میشه ۴تا پسر؟ ای جان.تیم فوتبال کاملی میشن...پسرا خودشون باهم دنیایی دارن...پسرای من دیشب تواتاقشون رو تخت پسربزرگمباهمنشسته بودن وشاممیخوردن وقرعه کشی جام جهانی رو باهیجان تحلیل میکردن...اینقدر تودلم قربون صدقشون رفتم..ولی نرفتمپیششون تا تودنیای خودشون باشن...

پارسا پسرمامان😍
میفهمم و واقعا دختر خیلی سخت تر از پسره و اسیب پذیره بعد سن بلوغ به مراقبت بیشتری نیاز داره حتی بعد ...

فرقی نداره ها ، هر دو سخته تربیتشون

من چون هر دو پسرن ، خیلی هم بازی خوبی برای هم هستن ،

منم دغدغه دوران بلوغ ، بعدها شغلشون و زندگیشون دارم ، دختر هم اگه بودن بازم همین دغدغه ها داشتم حتما . اگه قراره دوتا بچه داشته باشیم همجنس بهتره .