2777
2789
عنوان

برام دختر پسر فرقی نداشت همه چیو سپرده بودم به خدا چرا پس

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 64 پست

بگو خدایا شکرت ک دوتا گل پسر بهم دادی این چ حرفیه اتفاقا پسرا مامانیین و تو اصلا تنها نیستی و همیشه هواتو دارند من الان حرف هایی پسرم میزنه نیم دونگشو دخترم ک بچه اوله نمیگه اینقدر ک با محبته... بعدشم وقتی پسر داری دیر تر پیر میشی اینو مطمئن باش و برو بگو خدایاااااا شکرت 🌈🌈🌈

خانوماااا حتی به سقط بچه ۱۷ هفته ای فک میکنم همسرم وقتی میبینه حالم اینقد بده ناراحت میشه میگه بخاطر ...

نه خوبه به خدا سپرده بودی و واست فرقی نداشت اگه واست مهم بود چی میشد🤭

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا صلاح هر کی میدونه نه مادر شوهر

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

فقط کسایی میگن دختر یه چیز دیگه ست که عقده ی پسر دارن دیدم که میگم..از کی تا حالا دو تا پسر بد شد؟؟تیکه دار شد؟؟؟من خودم یه بچه دارم خودمو نمیگم ولی خدایی یه چیزی بگین بگنجه توهماتتونث اینجا جار نزنین

از خدا بخواه اون چیزی که تو میتونی تربیت کنی را بهت بده و طلب فرزند سالم و صالح بکنخیلیا دختر یا پسر ...

بخدا دلم براش میسوزه میگم نکنه به دنیا بیارمش نتونم دوسش داشته باشم بهش خیانت میکنم اینجری

عزیزم منم به این فک کردم همیشه گفتم دختر سخته خیلی اذیت میشه همسرمم همیشه میگفت مسعولیت یه دختر سنگی ...

ببین عزیزم اینا همه دست خداست وخدا خودش خواسته بتوپسربده ظرفیت تو توپسردارشدن دیده به منم دوتادختر داده حتما اینجوری برامون بهتره بگوخدایا شکرت بچه م سالم دنیا بیاد بیخیال حرف مردم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
فقط کسایی میگن دختر یه چیز دیگه ست که عقده ی پسر دارن دیدم که میگم..از کی تا حالا دو تا پسر بد شد؟؟ت ...

دوستم جاریم پسرم دارن میگن دختر یه چیز دیگس دل ادمو خون میکنن میدونم نامربوطه ولی تاثیرشو میذاره

دختر چی دلسوز چی کشک چی خدا کنه ذاتشون درست باشه باعث آرامش خونه باشن وگرنه چه فایده اینو کسی میگه ک ...

دقیقااااااا... فقط بگو ذات شون.... من دخترم هنو دوازده سالشه ولی اینقدر اذیت ک کرده زنده باشه پسرم نیم دونگشو نکرده

مبارکت باشه عزیزم خدا برات نگهشون داره

بچه ها یک جنس باشن خیلی عالیه

نمیدونم چرا یه عده با زبونشون دیگرانو اذیت میکنن و احساس ناکافی بودن میدن

بچه بچه ست و دختر و پسر فرقی نداره هردو پاره ی تن پدر و مادر هستن❤️

❤️🤍PEGAH🤍❤️
دوستم جاریم پسرم دارن میگن دختر یه چیز دیگس دل ادمو خون میکنن میدونم نامربوطه ولی تاثیرشو میذاره

اصلاااا اهمیت نده و حتی اجازه نده ک تو رو دو دل کنند خیلی اشتباه میکنی

عزیزم شما حالاتت غیر طبیعیه وگرنه شما باید خون اونا رو تو شبشه کنی که پسرات پشت و پناه هم میشن