حالا که فهمیدم بچه دومم هم پسره عجیب حالم بده انگار منتظر تیکه های بقیه هستم از بس میگن دختر یه چیز دیگس... یا تنها شدی ... یا مادرشوهرم چون همه بچه هاش هم دختر دارن هم پسر همش میگفت دختر بیاررررر... تو شهر غریبم هستم تک و تنها من حتی نمیتونم از ناراحتی غذا بخورم همش گریه میکنم سابقه افسردگی داشتم قبلا الان اون حس های بی انگیزگی میاد سراغم
بگو خدایا شکرت ک دوتا گل پسر بهم دادی این چ حرفیه اتفاقا پسرا مامانیین و تو اصلا تنها نیستی و همیشه هواتو دارند من الان حرف هایی پسرم میزنه نیم دونگشو دخترم ک بچه اوله نمیگه اینقدر ک با محبته... بعدشم وقتی پسر داری دیر تر پیر میشی اینو مطمئن باش و برو بگو خدایاااااا شکرت 🌈🌈🌈
https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم
فقط کسایی میگن دختر یه چیز دیگه ست که عقده ی پسر دارن دیدم که میگم..از کی تا حالا دو تا پسر بد شد؟؟تیکه دار شد؟؟؟من خودم یه بچه دارم خودمو نمیگم ولی خدایی یه چیزی بگین بگنجه توهماتتونث اینجا جار نزنین
عزیزم منم به این فک کردم همیشه گفتم دختر سخته خیلی اذیت میشه همسرمم همیشه میگفت مسعولیت یه دختر سنگی ...
ببین عزیزم اینا همه دست خداست وخدا خودش خواسته بتوپسربده ظرفیت تو توپسردارشدن دیده به منم دوتادختر داده حتما اینجوری برامون بهتره بگوخدایا شکرت بچه م سالم دنیا بیاد بیخیال حرف مردم