2777
2789
عنوان

برام دختر پسر فرقی نداشت همه چیو سپرده بودم به خدا چرا پس

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 66 پست
خانوماااا حتی به سقط بچه ۱۷ هفته ای فک میکنم همسرم وقتی میبینه حالم اینقد بده ناراحت میشه میگه بخاطر ...

به خاطر حرف خاله خان باجیا میخوای بچه ای که دیگه کامل شده و جنسیتش مشخص شده رو سقط کنی؟ به نظرت ارزش داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیفهمی که ایرانیا پسری هستند و از حسادت می گن؟؟؟؟

اگه اول و دومیت دختر بود خدا شاهده داغون می کردن.منم دو تا پسر دارم. همیشه مادر شوهرم بهم میگه دختر نداری یتیمی.

مزخرف میگه

خدا شاهده همیشه تو بغلمن.پسر چهارده سالم از خودم بلند تره، میاد دست و پامو رو می بوسه. اینقدر با هم بازی می کنند و حال دلشون خوبه که نگووووو

بچه یه جنس عالیه

حالا دو تا دختر یا دو تا پسر

فرقی نداره

مثل منی....منمفکر میکردم چون دومی هم پسره پس دیگه دوستش ندارم..حتی ماه اخر دیگه گریه میکردم..ولی باور کن این پسر دومی اینقدر شیرین ودوست داشتنیه که شده نفس من...اینقدر دوستش دارم که فکر میکنم دارم به اولی ظلم میکنم که اینقدر شیرین وعزیز نبود..پسردومیم الان ۹سالشه ولی مثل نی نی براممیمونه..سبا که میخوابه ده تابوسش میکنم

پارسا پسرمامان😍

خب منم نه خواهر دارم نه دوست دارم مادرم که از مادرشوهرم بدترررره برام

شوهرم هم الان تاپیک زدم چه نوعه

۲تا پسر دارم بشینم گریه کنم اتفاقا خوشحالم دختر ندارم چون قرار نیست مثل من باردار شه زایشگاه بره گیر شوهر جونور بیفته

مگه نمیگفتن هرچی خدا داد، شکرشو بجا بیار؟! چرا ما آدما به هیچچچچی راضی نمیشیم. درکت میکنم من خودم ...

من واقعا از دست خودمم دلم خون شده نمیدونم چمه

ایشالا بهت خدا دختر میده به جبرانش

خانوماااا حتی به سقط بچه ۱۷ هفته ای فک میکنم همسرم وقتی میبینه حالم اینقد بده ناراحت میشه میگه بخاطر ...

خجالت بکش

من بچمو خارج رحمی بود سقطش کردن لولمو از دست دادم تو شش هفته و نیم اینقدر دیشب براش گریه کردم

حتی نمیدونم جنسیتش چی بود

همیشه خندم میگرفت میگفتن برای هفته پایین غصه خوردیم ولی میبینم فرقی نداره اونم بچه ات هست

اول اینکه واقعا بچه ها یک جنس باشن با هم اینقدر خوبن که حد نداره بعد هم بعضی چیزا به نظرم فقط به خدا بسپارید بهتره خودش بهتر میدونه چه عاقبتی برای بچه هات بهتره بعد هم قوی باش مردم هزار تا حرف میزنن قرار باشه با هر حرفی ناراحت بشی که به درد نمیخوره قرار نیست نه بچه هات رو بزرگ کنن نه خرجشوندرو بدن که نظر بی خود هم میدن شما خودت اعتماد به نفس داشته باشی حالت خوب باشه کسی جرعت ندارد بگه بالا چشمت ابرو هست

از خدا بخواه اون چیزی که تو میتونی تربیت کنی را بهت بده و طلب فرزند سالم و صالح بکن

خیلیا دختر یا پسر دارن ولی یه مشت بچه ولویی بار اومدند

واقعا فکرشو بکن الان همش از خدا بخوای دختر داشته باشی ولی توان تو در این باشه که پسر تربیت کنی و جلو چشمت دخترت اون چیزی که میخوای نشه

پس از الان که بچت تو شکمته و از الان داره آماده و تربیت میشه تو با این افکار خرابش نکن اون طفل معصوم قراره بهت بگه مامان قراره تو باشی همه چیزش هیچ پناهی نداره واقعا گناه داره که اینجوری کنی

خب منم نه خواهر دارم نه دوست دارم مادرم که از مادرشوهرم بدترررره برامشوهرم هم الان تاپیک زدم چه نوعه ...

عزیزم منم به این فک کردم همیشه گفتم دختر سخته خیلی اذیت میشه همسرمم همیشه میگفت مسعولیت یه دختر سنگینه ولی من اصلا حال و روزم خوب نیس که قراره دختری نداشته باشم

عزیزم من یه دختر و پس دارم اما میبینم اونایی که بچه هاشون همجنسن چققققددد بچه هاشون با هم خوشن بازی میکنن و همو درک میکنن انسان کلا هرچی که نداشته باشه مزیت هاش واسش پررنگ میشه از دوران بارداریت لذت ببر زن قوی باش و اجازه نده اطرافیانت بخوان فضولی کنن

اونایی که تو کار خدا هم فضولی میکنن بنظرت ارزش حال خرابی و لذت نبردن تو از زندگیت رو دارن؟