2777
2789
عنوان

برام دختر پسر فرقی نداشت همه چیو سپرده بودم به خدا چرا پس

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 64 پست
خوب خداروشکر ، ولی خواهشاً برای پسرت مغرور نشو و دل کسیو نشکون، دختر رحمته پسر نعمت ، خوب تربیتش کن ...

خدایی دختر پسر فرقی نداره برام... ایقدی اینا به پسر اهمیت میدن من برام مهم نیست... حالا بچه هام دوتا دختر میشدن چه فرقی داشت؟ خدا خودش میدونست اگه دومیم هم دختر میشد اینا چه حرفایی بهم میزدن... فقط و فقط چون اینا نمیتونن سر جنسیت زر بزنن خداروشکر میکنم چون واقعا اعصاب حرفاشون ندارم... حالا دخترمو زاییدم خواهرشوهرم میگف بچه فقط پسررر من پسر دوس دارم... دومیمو زاییدم خواهرشوهرم میگفت عق از پسر بدم میاد دختر خوبه پسرا وفا ندارن.. فکر کن هر دو جنسیت داشتمو اینا رو میگفتن اگه بچه هام ی جنسیت بودن ببین چیا میگفتن 🙄 حالم از این خانواده بهم میخوره

خدایی دختر پسر فرقی نداره برام... ایقدی اینا به پسر اهمیت میدن من برام مهم نیست... حالا بچه هام دوتا ...

خدا به خواهر شوهرت عقل و انصاف بده .

من به چشم دیدم هر کسی برای هر چیزی مغرور شده ، از همون ناحیه بد خورده .

نه یکبار ، ده بار این موضوع بهم ثابت شده و با چشم دیدم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنوانت روکه خوندم فکر کردم خدایی نکرده داری میگی من که دختر و پسر برام مهم نبود فقط سالم بودن بچه پس چرا بچم سالم نیست

ببین چقدر میتونه فاجعه بار باشه

من یه پسر دارم همیشه فکر میکردم اگه آدم دو تا بچه بخواد حتما باید از هر دوجنس باشه ولی پسرم که داره بزرگتر میشه پیش خودم میگم خوب بود یه داداش هم داشت

فکر میکنم اطرافیانت که این حرفها رو میزنن یا بی فرهنگ هستن یا خیلی حسود به خاطر اونا روزها مهم و خوش زندگیت رو خراب نکن

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم