2777
2789
عنوان

کاش به اندازه این زن خوشبخت بودم 🫠❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 179 پست
مادربزرگم از بین تمام بچه های برادرش محمد رو بیشتر از همه دوست داشت محمد هم خودش سید هست هم زن دومش ...

هرچی میگیم بازحرف خودتو میزنی

زن اول سرده خوب توقع داری با وجودیکه شوهرش سرش هوو اورده الان شادوخوشحال باشه؟

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچکس جرعت نداره به زن دممی حرف بزنه منم دلم میخواد شوهر آیندم اینجوری باشه و نزاره کسی بهم بی احترا ...

نفهمیدن به جور مشکله

اصرار به نفهمیدن هزار تا مشکل

لطفاً فانتزی بیمار گونه آیی رو که داری درمان کن

اگر نه عاقبت میری زن به پیرمرد درب داغون میشی با سه تا هوو

این عشقی که تو دنبالشی عشق نیست از این مدلها تو خیابون پره

واقعا شما و مادرتون طرز فکر عجیبی دارین!!!!!چون آدم خونگرمی هس باید دوست داشته بشه اینجور ادمی آخه!! ...

من کاری باهاش ندارم

اما مادرم باهاش شوخی و خنده میکنه

من فقط تعجب میکنم از این حجم از محبوبیت

مادرم میگه چرا میگی خوشبخته؟ تو شوهرت ی نگاه به زن دیگه بکنه ناراحت میشی اونوقت این یارو زن اول داره

من با تعجب گفتم مامان زن اول بیچاره که اصلا شوهرش خونش نمیاد چه خرفیه میزنی😐

محمد از همین تریبون میگم خدا لعنتت کنهاگه من جای محمد و زن دومی بودم کارما به ۱۳ روش سامورایی من رو ...

۱۳روش سامورایی🤣حق گفتی ماکاری کنیم کارماازوسط دونیممون میکنه

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

اینا واقعیت داره دلیل علاقت به این زنو نمیفهمم

اتفاقا علاقه ندارم

فقط میخوام بدونم چیکار کرده که مادر های ما نتونستن بکنن و حتی ما نسل جدید ها که در حسرت ی پارتنر و رابطه خوب هستیم

معمولا زنایی مثل زن دوم سیاست دارن حسابی و از نظر جنسی هم مرد رو جور عجیب غریب ارضا میکنن برا همین هم مرد میشه عبدش .دلم برای زن اول سوخت از همه جا کشیده .اما زن دوم یه روزی سرش میاد صبر داشته باش

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
مادربزرگم از بین تمام بچه های برادرش محمد رو بیشتر از همه دوست داشت محمد هم خودش سید هست هم زن دومش ...

خواهشا ربطش به سید بودنش ندین

این حرفا چیه.

اصلا نگرش شما و مادرتون و کلا خانواده تون به دنیا و آدمهاش خیلی سطحی، ترسناک و تاسف آوره.

اونا که قدیمی شدن و نمیشه تغییرشکل داد، اما خودت به روز شو، این جوری بعد مدتی خودت افسرده و طرد میشی اونوقت یه آدم سطحی دیگه میاد بهت میگه سرد و بی احساس و بی ارزش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃