2777
2789
عنوان

کاش به اندازه این زن خوشبخت بودم 🫠❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 177 پست
معمولا زنایی مثل زن دوم سیاست دارن حسابی و از نظر جنسی هم مرد رو جور عجیب غریب ارضا میکنن برا همین ه ...

منم دنبال همین سیاستم

وگرنه از نظر جنسی که میدونم چیکار کنم

سیاست مهمه

اتفاقا علاقه ندارم فقط میخوام بدونم چیکار کرده که مادر های ما نتونستن بکنن و حتی ما نسل جدید ها که د ...

اصلا تعجب نکن وقتی میگی خرج محمده را میده . بانمک و گرم و اینا همش همینه دیگه . محبت . بازارگرمی . گرم گرفتن توجمع رفتن ... همیناس ولی واقعازن اول گناه داره

لطفا دیگه زن دومیه و محمدبرات نمونه زوج خوشبخت نباشن

حرف مردم توجه مردم عزت دادن مردم به کسی دلیل نمیشه حسرتشونم نخور ارخدازندگی بخواه اولا نرمال باشه دومااه کسی پشتت نباشه زن دوم شدن نرمال نیس . زنی عاشق مردمتاهل بشه نرمال نیست .خرج مرد بازنش باشه نرمال نیست . چندهمسری نرمال نیست

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادربزرگم از بین تمام بچه های برادرش محمد رو بیشتر از همه دوست داشت محمد هم خودش سید هست هم زن دومش ...

وای لحن گفتارت

طرز گفتارت و افکارت

واقعا ب کسی ک ب سن جوانی رسیده نمیخوره!!!!!

حتی جمله بندی هات.

خب شما اومدی نظر بقیه بپرسی

ولی اصلا توجه نمیکنی

و فقط،حرف خودت رو میزنی

پس چرا تاپیک زدی

و ی توجیهاتی میاری

ک آدم فقط از ی بچه دبستانی توقع داره

این چیه آخه ک میگی

مادربزرگم از بین تمام بچه های برادرش محمد رو بیشتر از همه دوست داشت محمد هم خودش سید هست هم زن دومش ...

سید هست خلافکار، قاچاقچی، اختلاسگر، متجاوزو...

اگ بخوای با این نگاه بری جلو ک سید ها هرچی هم گناه و بدی کنن عیبی نداره چون سید اند

الان تو قرن جدید هستیم و این خرافه ها تاریخش گذشته خیلی وقته

اگ بخوام از کسی سیاست یاد بگیرم برای اون زن و تدبیرش احترام قائلم اما زن دوم محمد به نظرم لیاقتش اینه ک توی سنگ توالت گذاشته بشه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خواهشا ربطش به سید بودنش ندیناین حرفا چیه.اصلا نگرش شما و مادرتون و کلا خانواده تون به دنیا و آدمهاش ...

عزیزم بخدا قسم تو خانواده ما همینه

سید هارو قبول دارن

وای لحن گفتارتطرز گفتارت و افکارتواقعا ب کسی ک ب سن جوانی رسیده نمیخوره!!!!!حتی جمله بندی هات.خب شما ...

دقیقا👌😅

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

سید هست خلافکار، قاچاقچی، اختلاسگر، متجاوزو...اگ بخوای با این نگاه بری جلو ک سید ها هرچی هم گناه و ب ...

عزیزم منم برای زن اول احترام قائلم و دلم براش کبابه

چرا فکر کردی من تفکرم مثل مادرمه؟

من اتفاقا ی دختر نسل زد هستم و به روزم

عزیزم بخدا قسم تو خانواده ما همینه سید هارو قبول دارن

بشین کامنتا رو بخون تو طرز فکرت بازنگری کن سیدبودن دلیل نیست که کسی رو احترام کنیم اگر سیدباشی ادم صالحی باشه اره وگرنه سیدبودن تنها دلیل احترام نمیشه خانم

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

من کاری باهاش ندارم اما مادرم باهاش شوخی و خنده میکنه من فقط تعجب میکنم از این حجم از محبوبیت مادرم ...

حرفات اصلا نرمال نیس.

ن صحبتهات

ن توجیهات

و مهمتر اینکه پافشاری میکنی

واقعا فاز شما مث کسی ک تازه وارد دوره هیجانی نوجوانی شده هس.هر چقدر ک واستون دلیل منطقی و صحبت منطقی کرد بی فایده تر.

فقط،اینو تو گوشت آویز کن انقد سطح فکرت پایین نباشه خودت بکش بالا

عزیزم بخدا قسم تو خانواده ما همینه سید هارو قبول دارن

خب اگه سیدها رو قبول دارین

منم سید هستم میگم ظلم عاقبت نداره.

خونه ظلم خرابه.

شما هم با طرفداری از اون هرزه خانوم دارین ظلم میکنید به زن اول.

خدا میگه حتی بعضی گمانها گناه هست.

شما تو ذهنتون به اون زن اول بدبخت برچسب میزنید.

یه جیزی بگم زن دوم و بچه هاش خیر نمیبینند ممد هم همینطور .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم منم برای زن اول احترام قائلم و دلم براش کبابه چرا فکر کردی من تفکرم مثل مادرمه؟من اتفاقا ی دخت ...

من درباره تفکر شما قضاوتی ندارم به خودت ارتباط داره

اما خودت اخر تاپیکت نوشتی دنبال رمز زن دوم هستی ک من تو پیام اولم بهت گفتم رمزش خراب بودنشه

اسم اولاد پیغمبر رو خراب نکن

سید هست و نیست ربطی ندارد آدم به درد نخور ربطی به سید بودنش ندارها

حس میکنم تو خونواده شما هوو شدن نوعی افتخاره اگر نه محال هست کسی از این شرایط خوشش بیاد

خودت که هیچ از بیخ تعطیلی مادرت رو هم باید درمان کرد